Mallorca och nyårsafton, kul med vänner

God fortsättning på det nya året! Ja, då har vi haft ytterligare en Mallorca och nyårsafton. Det skiftar lite vad vi gör från år till år. Förra nyår kom dottern med familj ner. I år åkte vi till Betlem på norra Mallorca. Skulle fira med goda vänner och plötsligt var vi 10 personer, väldigt trevlig nyår.

Gott Nytt År
Gott Nytt År

Mallorca och nyårsafton

Laddade för en nyårsafton med nya bekantskaper och gav vi oss iväg norrut på ön. Vi skulle inhandla rödvin till festen. Hittade på nätet en bodega vi inte testat tidigare i Santa Maria. Fick testa lite och bestämde oss för 2 olika varianter. Lite kul att testa nytt! Finns ju så många olika bodegas här som jag skrivit om tidigare. Guide och tips , Del 2 nya tips och Fler tips

Bodega

Vilket väder vi har, 20 grader och solsken. Det blev lunch utomhus med lite bubbel i solen. Njöt och planerade lite inför kvällen. Det blev fördrink och tapas hos ett svenskt par. Middagen intogs hos våra vänner och det blev lite av knytkalas där alla hjälpte till. Blev både marulk och oxfilé med goda viner.

Mallorca och nyår
Mallorca och nyår

Kvällen gick snabbt med både dans och många härliga skratt. Lärde känna ytterligare 4 härliga svenskar via våra vänner. Det är så mycket enklare och öppnare att träffa nya bekantskaper här nere. Känns som folk öppnar sig mer och tar allt lite enklare än hemma i Sverige. Härligt i alla fall och vi hade en jätte kul nyårsafton.

Mallorca och nyårsafton
Mallorca och nyårsafton

Nyårsdagen

Efter en lång och trevlig frukost tog vi oss till Can Picafort för en skön promenad utmed stranden. Fick tips på FB om lite konstutställning på stranden. Vi hittade några roliga figurer och lite annat. Mysigt och välbehövlig promenad i ytterligare en solig dag.

Can Picafort
Can Picafort
Can Picafort
Konst i Can Picafort

Lyckades med att berätta för de andra på festen att vi funderade på att ta en vandring mellan Port de Soller och Deija imorgon. Skulle testa att gå lite längre . Vad händer? Jo nästan alla ville följa med så nu är vi 8 stycken som skall vandra ihop. Vilken kul grej det blev, ser fram emot morgondagens vandring med våra nya bekantskaper ?

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.