Bytt Mallorca mot mörkt kallt Sverige

Har bytt Mallorca mot ett mörkt, kallt och rått Sverige för några veckor. Det var 20 graders skillnad mellan Mallorca och Sverige. 20 grader när jag lämnade Mallorca och 0 grader när jag landade i Göteborg. Det är skillnad! Hade bara sommarjacka, det var inte så kallt när jag åkte ner i oktober. Nu blir det familjeträffar och annat skoj innan flyget går tillbaka.

Bytt Mallorca
Mallorcafrukost

Bytt Mallorca

Tur det bara är för några veckor som jag bytt Mallorca mot Sverige. På dessa veckor jag varit borta märks det tydligt hur korta dagarna blivit. På Mallorca mörknar det runt 6 tiden på kvällen. I Sverige runt halv 4. Den skillnaden känns. Självklart vill vi passa på att vara tillsammans med familjen inför julen. Vi lämnar ju Sverige till jul och nyår.

Blev otroligt glad när denna fina bukett väntade på mig när jag kom hem. Fick god middag och kände mig väldigt välkommen. Någon har saknat mig ❤️.

Välkommen hem
Välkommen hem

Känns kul och gott att gosa med barnbarn och träffa mamma. Har lite annat kul också som vinprovning, slottshelg mm som hägrar. Tur det för hur kul är det att höra smattret mot rutan och det är kolsvart ute.

December
December

Som jag skrivit tidigare så är det inte jätte kul att bo här ute vid kusten när det viner runt knutarna och det är svart. Fast det spelar nog ingen roll var man bor när det är så här.  Tur det är december och man lyser upp huset med ljusslingor på balkongen och lite ljus i fönstren. Det blir väldig mycket mysigare.

Advent
Advent

Advent
Advent

Projektet med hallen

Nu är det ju intensivt för många och även för sambon. Hur går det med hallprojektet då? Jodå mellan affärsresor och annat så har han kommit en bit på väg. Ny dörr är insatt! Det gamla golvet är uppbrutet och nya reglar och nytt golv med förberett för golvvärme är klart. Nu väntar vi på att rörkillen blir frisk och kan lägga nya rör och det gamla elementet åker ut. Allt är isolerat nu så snart åker gipsskivor upp i taket och väggarna. Som sagt det tar tid men vi tar det som det kommer. Går framåt i alla fall.

 Ny dörr
Ny dörr

Trevlig 1a advent! Mys ordentligt med ljus och pepparkakor mm

Trevlig advent
Trevlig advent

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.