Shopping av inredningsprylar Mallorcalivet

Tycker det är jättekul med inredning och fixa och trixa  lite. Fundera  lite och få inspiration. När jag är själv här nere tycker jag det är trevligt att åka runt lite och kolla trender och i lugn och ro ha shopping av inredningsprylar man kanske ? behöver. En bild in till mitt hem på Mallorca ?.

Mitt hem Mallorca
Mitt hem Mallorca

Shopping av inredningsprylar

Har min svarta byrå som jag vill hitta typ en bricka att ha lite grejer på. Blev jätte glad när jag på H&M Home i FAN hittade bra och fina prylar. Tycker faktiskt de har riktigt bra grejer. Ta gärna en titt där när ni är ute efter lite pryttlar till hemmet. Hittade denna bricka som jag är supernöjd med.

Shopping av inredningsprylar
Ny bricka

Hittade på fyndavdelningen den lilla vasen eller kruset med svarta prickar. Blev snyggt till min svarta skål, eller hur?

Shopping av inredningsprylar
Nytt krus

Har köpt ljusstakar svarta med mässingskant men hittade även de här mässingsljusstakar som blev urfina.

Shopping av inredningsprylar
Nya ljusstakar

IKEA är väl inte heller så dumt att åka till när man är själv. Slippa ha med någon som bara vill ut igen ?. Blev lite glas och ny strykbräda. Är det inte märkligt att man ALLTID hittar ngt att köpa där. Tror aldrig jag åkt därifrån tomhänt. Finns massa andra ställen också, men det räckte med dessa 2 och Zara Home.

Utsidan och pation

Ja nästa projekt där är att hitta fina utomhus spotlights som skall lysa upp vår patio och fina bergvägg. Även uteköket behöver belysning. Har en stackars spotlight där nu som säkert slocknar när som helst. Tycker det är svårt att hitta bra utomhus belysning på Mallorca som är i min smak. Finns säkert men har inte hittat ännu. Funderar på att leta i Sverige och ta med ner till jul om jag hittar något. Ja det tar aldrig slut på små projekt.

Gillar vår vintunna som har blivit fullt av vinkorkar under glasskivan. Många korkar är det…..

Vinkorkar
Vinkorkar

Lite länkar till tidigare inlägg om inredning

Nya soffbord Mallorca

Mallorca inredning

Tina

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.