Mallorca – Inredning och outlet shopping

Inredning på Mallorca

Nu har unga familjen åkt hem så nu har det blivit städning och tvättning. Nu har jag fått lite ordning igen och alla babygrejer är undanställda tills nästa gång. Det är kul med inredning och jag är intresserad och har stylat lite hos familj osv. Här på Mallorca är det ju lite annat stuk än hemma. Här är varmare och ljusare så det blir lite andra färger.

När jag var på Ikea häromdagen hittade jag en trevlig vas som passade så bra till mitt vardagsrum. Visst blev inredningen trevlig när det matchar med matta och kuddar och nya vasen. Tycker det är kul när man hittar lite roliga grejer att komplettera med.

Inredning Mallorca

Bordet på bilden hittade jag på en marknad. Mässingsljusstakarna har jag skrivit om tidigare dem har jag också hittat på marknader. Har bland annat skrivit om marknaden i Consell tidigare. Man kan fynda ordentligt och pruta bra om man har tid…

Hittade även kuddar på Ikea som de tagit fram för julen men jag tycker man kan ha dem året runt. Jätte fräcka med lite päls på ?. Här  på Mallorca gick de åt som smör i solsken. Som sagt det är kul med inredning…håller alltid lite utkik när jag är och handlar.

Inredning Mallorca

Blev lite reklamation idag till Bauhaus….stolen höll i 6 månader ?. Så dåligt men vi fick pengarna tillbaka. De undrade om den stått ute, klart det är ju en utemöbel ?.

Trasig stol

Ett tips på shopping

Det finns en riktigt bra outlet här på Mallorca. Öster om Palma ligger den och heter Festival Park. Det är en massa bra märken och bra priser. Bland annat Ralph Lauren, Nike, Reebok och Calvin Klein mm.

Var där idag efter Bauhausbesöket ..de ligger bredvid varandra. Hittade lite trevliga tröjor hos Ralph Lauren. Ta ett besök dit och fynda lite en regnig dag!

Mallorcashopping

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.