Mallorca – Tips restaurang Port de Soller med utsikt

Nautilus, restaurang i Port de Soller!

 

Här kommer ett tips på en riktigt trevlig restaurang här i Port de Soller. Den ligger ovanför den gamla delen  av byn. En liten promenad uppför backarna mot Jumeirah  hotellet. Men det är värt besväret! Här på Nautilus kan du sitta och njuta av den fina utsikten över havet. Är det på kvällen så är här en fantastisk solnedgång. Maten är riktigt bra på denna restaurangen också. Man kan faktiskt bara ta ett glas vin och njuta också!

Utsikt Nautilus

Här har vi suttit många kvällar och njutit av både god mat och utsikt. Idag tog vi en lunch här men tyvärr kunde vi inte sitta ute. Även denna restaurang stänger till helgen, vet inte om det är för hela vintern….

Nautilus

Åt lamm och igen lite efterrätt ?

Restaurang Pt SollerChoklad Mallorca

Ja det finns hur mycket restauranger som helst här på Mallorca och det gäller att hitta sina små guldkorn.

Promenera eller vandra i Port de Soller

Om man ändå besöker vår lilla by Port de Soller så kan man passa på att vandra i bergen. Det finns mängder av vandringsleder som utgår härifrån. Min förhoppning är att vi skall få lite mer tid att gå i bergen framöver. Det är ju så fin natur och härliga vyer här.

Jag har promenerat mer på de små vägarna runt här i bergen mellan Soller och Port de Soller. Har även en powerwalk slinga som går upp till en fyr här. Det har inte blivit så mycket av den varan denna gång men jag kommer tillbaka. Det har blivit mkt barnbarnsmys istället och det vill man ju njuta av.

Idag tog lilla familjen en promenad upp till Torre Picada ( ett litet stentorn) med lillen i Baby Björn. Det gick jätte bra och lillen njöt!

PW i Soller

Tiden går vansinnigt fort och vi har snart varit här i 3 veckor!

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.