Portal Nous, Wellies och besök på Ikea

Portal Nous igen!

Nu har ju herrarna kommit ner så det blev ett nytt besök på Portal Nous. Perfekt dag för utelunch på Wellies igen. Hittade en riktigt fin bil vid hamnen ?. Så coola bilar det finns här….och båtar. Hit kan man verkligen åka året runt för det finns alltid mycket folk här.

Bil Portal Nous

Man kanske skulle testa något nytt ställe men vi landar alltid in på Wellies…Idag blev det hamburgare för mig men resten tog ribsen. Det är bara så gott att sitta där i solen och titta på folk och annat. Testa gärna!

Hamburgare Portal Nous

Blev en fondant igen….blir att promenera lite mer ?. Denna gången får ni se den innan jag startade…

Fondant Portal Nous

Ikea igen !

Gårdagen blev en dag i byggandets anda. I vårt gästrum hade vi två sängar som vi övertog från säljarna. Nu har vi äntligen bestämt hur vi skall göra så det blev en utflykt till Ikea. Det fick bli en dubbelsäng som säkert uppskattas av våra gäster ?. Lägger ut en bild på hur det blev när jag hittat nya sängbord.

Denna gång fick vi en liten Opel när vi hyrde bil så planen var inte att transportera så mycket. Hur många gånger har man inte varit på Ikea och handlat lite för mycket. Sedan står man på parkeringen och undrar hur skall allt få plats? Nu gjorde vi det igen….en dubbelsäng i en liten Corsa.

Ikea Mallorca

Som synes så försökte sambon att få plats med allt. Jo det lyckades faktiskt! Vi köpte snören man packar in julklappar med och körde man några lager så kunde vi hålla luckan på plats. Skam den som ger sig ?.

Monteringen blev ju ett bra teamwork….varför vet män hur man skall bygga och i princip struntar i manualen ( vet inte om det alltid blir bra)? Kvinnor läser manualen från början till slut och kombinationen blev ju faktiskt riktigt bra.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.