Testat ny restaurang i Bunyola. Rekommenderas.

Trevlig by och bra restaurang, Bunyola

Efter en natt som blev lite si och så med sömnen som barnvakter tog vi en tur till Bunyola.  Det är så gott att få rå om lillen själva och han är så godmodig och snäll. Det blev en liten promenad med Baby Björn en stund och det gillade han.

Sollerpromenad

Efter föräldrarnas hemkomst, drog vi iväg på en egen liten tur. För att hitta ett ställe att äta söndagslunch på. Soller ligger i en dalgång lite isolerat mellan bergen. Det finns en tunnel hit eller lite slingriga bergsvägar så det är inte varje dag man åker iväg. Idag tog vi oss utanför tunneln. Det blev till en liten by som heter Bunyola som ligger fint bland kullar och det är grönt och trevligt där. Vi har åkt igenom den flera gånger när vi åkt till marknaden i Santa Maria men sällan stannat där.

Tog en fika i byn i somras och förstod att här finns flera bra restauranger och den känns så genuin och fin. Vi kollade på nätet och hittade en restaurang som finns på Tripadvisor,  Antic Grill i Bunyola med bra betyg. Den ligger på en tvärgata alldeles vid kyrkan och den är verkligen värd ett besök.

Bunyola Antic Grill

Vi tog 2 förrätter och delade på grill mixed och självklart avslutade vi med chokladfondant. Otroligt prisvärt och så gott.

Primera BunyolaMusslor i BunyolaFondant Bunyola

Killen som har stället var väldigt  noga med att förklara maten och servicen 👍. Ta er gärna dit om ni har vägarna förbi.

Vädret

Idag har vi haft lite regn och det har blivit lite kallare men fortfarande väldigt gott jämfört med Sverige. Vi satt på eftermiddagen och tittade ut på våra berg och det är otroligt vad de kan skifta. Titta här, molnen ligger runt bergstopparna och solen skiner på andra delar i dalen. Det är så vackert och vi älskar dessa förändringar som sker hela tiden i bergen.

Port de Sollet

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.