Nya soffbord interior inspiration Mallorca.

Den där arktiska kylan tog sig även till Mallorca, blev lite kyligt runt 7-8 grader ett par dagar. Idag sista februari och imorgon mars och hopp om lite ljus och vår. Passade på att leta soffbord och hittade bord som jag blev så nöjd med. Hittade i en mallorkinsk affär så inspiration Mallorca ?.

Inspiration Mallorca

Inspiration Mallorca

Detta är väl inte typiskt mallorkinskt men ändå den design som de gillar här just nu. Blev kanonbra med 2 st lite olika men ändå matchande. Svarta ben och bordskivan samma som golvet, supernöjd. Fick lite rabatt och plocka med mig dem direkt ?.

Det var det jag hade kvar så nu är det klart. Vad hittar man på mer i regnet och kylan då? Har ju skjutit på det lite men behöver måla om en dörr som blev konstig färg på första gången jag målade den. Blev gulaktig, inte särskilt snyggt. Så tvätta och slipa och bara börja! Titta här vad ful den är. Har börjat med vitt som synes. Skall lägga ut en bild när dörren torkat och beslagen är påskruvade igen. Känner mig otroligt nöjd att detta äntligen är gjort.

Dörr

Dörren leder till en toalett och titta här hur den såg ut innan vi målade om den…Toaletten

Inte speciellt snyggt, eller hur? Hela lägenheten var gulmålad i denna färg ?. Vi har i svensk maner målat det mesta vitt. Mycket lättare att inreda då….

Toaletten fick också bli vit plus att vi beställde en stenskiva på vår lokala stenhuggeri här i Port de Soller. Hittade ett handfat hos en affär som säljer massa lersaker, lite kul att anamma deras stil också. Blev jätte nöjd med resultatet lite färg och nytt handfat så kändes toaletten genast mycket fräschare. Visst blev det så? Ny toalett

Ja jag gillar att förändra och fixa. Inredning är ett stort intresse jag har. Fixat lite styling inför försäljningar osv men kanske något man  skall ta upp nu….vi får väl se ?.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.