Relax Porto de Soller Mallorca i november

Nu är det verkligen egentid innan jag åker hem till Sverige. Det blir Relax Porto de Soller. Vädret skiftar, ena dagen regn och 12-14 grader nästa dag soligt och gott ca 22 grader. De soliga dagarna är jag gärna ute o går eller fixar med mina växter. Fick ett erbjudande från min teleleverantör om att jag kan testa Storytel i 3 mån gratis ??. Kände att nej, jag vill läsa mina böcker, fast man kan ju prova att lyssna på böcker när man är ute och går eller sitter i solen.

Soller
Soller

Relax Porto de Soller Mallorca

Blev några fina dagar då man ätit frukost på altanen ute i solen. Det är bara det bästa. Dagens kanske bästa måltid härnere. Mycket frukt och utsikten och sedan kaffet i handen och tittar på byn när den kommer igång. Växterna får en genomgång också. Tar gärna god tid på mig.

Relax i Porto de Sollr
Frukost i solen
Min bougangevilla
Min bougangevilla

Blir lite samtal hem till Sverige via FaceTime med mitt söta minsta barnbarn. Jag har förmånen att följa honom trots att jag sitter här nere. Varje kväll är jag med när han badar mm. Får vinkning och pussar. Han lär sig dagligen nya saker. Tar iPhone till min dotter, pekar på den o säger mommo. Han vill prata med mig älskade barn ?. Är fantastiskt!

FaceTime
FaceTime
FaceTime
FaceTime

Promenad ner till byn och kollar om det finns ngt folk kvar. Det gör det och de sitter ute i solen eller ligger och slappar på stranden. De blir färre men finns ändå en del här i mitten på november. Som sagt det kan bli fantastiska dagar i november. Titta här bara

Relax Porto de Sollet
Relax Porto de Soller

Relax Porto de Soller
Relax Porto de Soller

Tog mig lite nya promenader som jag inte gjort förut, lite nya gator. Hittar mysiga ställen överallt. Naturen med bergen är bara så vackra. Här tröttnar jag aldrig…..

Soller
Soller

Storytel helt nytt för mig

Gillar ju att hålla och läsa en bok. Fast man måste ju testa annat innan man uttalar sig. Jag vill gärna ha tyst hemma och med en bok i öronen blir det ju inte det. Storytel gratis 3 mån så ok, avtalade när det var 2 dagar kvar, då bestämde jag mig. Letade runt bland böcker och vad svårt det blev. Hittade en serie på 10 böcker om Gäddsimmerskan. 1 timme var, bra början! Testade och lite svårt att koncentrera sig, men efter ett tag var det ju jätte bra. Låg i novembersolen o lyssnade, tvättade o lyssnade, promenerade och lyssnade. Lyssnade faktiskt i sängen på morgonen också. Kanon! Vad gillar ni? Lyssna eller läsa?

Tina

2 svar på ”Relax Porto de Soller Mallorca i november”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.