Mallorcatrip 4 dagar med kompisbesök

Efter lite plock och fix några dagar fick jag besök av en nära kompis några dagar. Hon gjorde en Mallorcatrip 4 dagar! Så himla kul att få besök och ha lite tjejtid. Mest Palma och en utflykt med bil till östra sidan, shopping och massa snack.

Mallorcatrip 4 dagar
Palma

Mallorcatrip 4 dagar

Hon kom söndag em. Installerade sig, en drink på balkongen och en massa snack och uppdateringar. Blev besök på Don Caracol. Så mycket mat,det blev faktiskt  doggybag med hem.

Måndag blev det Palma och lite shopping. Mycket promenad och en mysig lunch på Forn de San Joan. Kaffe på bar Bosch i solen, ja det är enkelt att ha mysigt här.

Palma
Palma

Tisdag fick det bli en bilutflykt till östra sidan och fina Cala Figuera. Jag gillar verkligen den byn, så häftig med vattnet som delar av byn. Alla båtar som ligger här skyddade. Bara ett ställe hade öppet, så det blev fika där. Vi strosade runt en stund och njöt av den fina naturen. Visst är det fint?

Cala Figuera
Cala Figuera
Cala Figuera
Cala Figuera

Mallorcatrip 4 dagar
Mallorcatrip 4 dagar
Cala Figuera
Cala Figuera

Lunchen tog vi i byn Ses Salines  på tillbakavägen. Tillbaka till Palma och det blev några pinchos på Tast på kvällen.

Onsdagen blev lite solande på förmiddagen, vilken tur vi har haft med vädret. Soligt och gott och kvällar där vi suttit på balkongen.

Solnedgång Palma
Solnedgång Palma

Sen lunch i Santa Catalina och en sväng ifall vi missat någon affär i centrum. Köpte med lite fika från mysiga bageriet i Palma.

Santa Catalina
Santa Catalina

Torsdag och hemfärd redan ?. Tiden går fort när man har trevligt. Lång frukost i solen och packande och städande. Gjorde ett stopp på Portixol för en lunch innan jag körde till  flygplatsen. Tack för lunchen kära vän ?.

Lunch Portixol
Lunch Portixol

Port de Soller igen

Tillbaka till mitt Port de Soller igen. Nu blir det några dagar ensam igen. Så trevligt med besök, blir lite tyst direkt. Packar upp och landar in i min värld igen. Jag tycker verkligen om att ha besök några dagar och att sedan kunna ha egentid här nere. Kombon är perfekt!

Länkar till lunchställen

Lunchrestauranger Mallorca

5 nya tips lunchrestauranger

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.