Solig fika, fotografering, musslor till fredagen

Solig fika

Vilken underbar höstdag det blev igår med solig fika utomhus! Passade igen på att träffa barnbarn o mammaledig dotter för att gå runt en stund i stan och passa på att ta en gofika ute i solen. Det var faktiskt en hel del människor som njöt i solen. Fånga stunden och dagen!

Gofika i solen

Det där med fotografering av folk som rör sig och blir suddiga och allt vad det var det var verkligen ingen lätt uppgift. Tänkte väl att någon av mina bilder skulle bli bra …..men NOT. Får nog plugga på lite mer och göra nytt försök på söndag ?. Som sagt det är en hel vetenskap detta med fotografering men vem har sagt att det är lätt.

Passade på att ta lite bilder på dottern och lillen så klart och blev riktigt nöjd med denna bilden. Det blev även lille C:s pappa han gillade verkligen bilden. Det förstår jag, vilken fin liten familj han har ?

Fin dotter o barnbarn

Även jag fick tillfälle att gosa lite. Det är så roligt i denna åldern, det händer något nytt varje gång man ses. Han blir så glad varje gång vi ses och det gör att ett mormorhjärta smälter. Snart kommer jag ha förmånen att umgås med de här personerna i några veckor varje dag …..

Solig fika
Mormor o barnbarn

 

Musslor till middag

Efter fika och ihärdiga försök med kameran  så blev  det lite  pepsnack en stund. Hann lämna stan innan den värsta trafiken kom igång och blev inspirerad av dottern som skulle äta musslor. Det är ju så himla gott och lätt att tillaga musslor,det borde man göra oftare. Det var faktiskt ett tag sedan, sagt och gjort det fick bli musslor hos oss också på fredagskvällen

Musslor

Så var denna veckan förbi och det blev en mysig vecka med både regn, storm och som avslutning en fantastisk varm och skön fredag. Hoppas nu alla kommer att njuta av helgen o passa på att vara ute en hel del.

Trevlig helg !

Tina

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.