Fotografering, dotter o barnbarn, havet skummar!

Vaknade till ordentligt regnande idag, har väl blåst och regnat hela natten. Så rätt som det var kom solen fram, vädret skiftar otroligt snabbt här. Idag har det verkligen stormat ordentligt här ute vid kusten! Det är häftigt när vattnet piskar upp mot klipporna och det yr runt bryggorna. Det viner ordentligt runt husknuten också så det gäller att inte ha lösa föremål som kan åka iväg. Det händer allt som oftast att soptunnorna far iväg….

Fotografering

Vi var i alla fall manade att ge oss ut i blåsten. Så här såg det ut när vi tog en promenad idag, det är otroligt vilka krafter det är.

Havet skummar

Idag fick jag finbesök av dotter o barnbarn ?och då passade jag på att fotografera lite….Jag har i läxa på min kurs att fota ett hopp där någon liksom hänger i luften. Dottern ställde villigt upp så jag fick ett par kul bilder. Fick sällskap på min promenad idag, jätte kul! Blev mycket havsluft!

Hopp och skratt

Hopp igen ute

Det är riktigt kul att lära sig något nytt fast jag kanske går in alltför mycket när man leker fotograf och kryper runt på golvet för att plåta lillen ?. Fick i alla fall en del fina bilder på honom. Det är jätte kul att testa och göra inställningar och se vad som blir fint….har i alla fall lärt mig att det gör skillnad.

Fotografen

Barnbarn lekerGlatt barnbarn

Imorgon tänkte jag åka in till stan  och träffa några tjejer för lite sparring och lite snack och då tänkte jag samtidigt testa den andra uppgiften(läxan) . Det är att fota folk där en del är i rörelse och en del är stilla på någon offentlig plats….känns lite svårt men jag skall i alla fall göra ett försök. Kanske man har turen att träffa på mina godingar då också ?. Gäller att ta alla tillfällen man kan få.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.