Kusten,Fisksoppa, krabba och inredning

Bo vid kusten

Den riktigt stora fördelen med att bo här ute vid kusten är att man alltid kan köpa färska skaldjur och fisk. Igår, en vanlig tisdagskväll åkte vi in till Skärhamn och köpte en stor krabba och delade på, det var riktigt gott. Vi köpte även en färdiglagad fisksoppa av fiskhandlaren som var jätte god. Blev en riktig festkväll! Man blir verkligen bortskämd med bra fisk och skaldjur här ute.

Krabba till middag

Fisksoppa

Har ett rum på ovanvåningen som man kan kalla mellanrum, det har blivit ett gästrum (med bäddsoffa) och ett musikrum med den gamla stereoanläggningen som fungerar fint med skivspelare där vi kan gå loss med gamla LP skivor. Ibland blir det riktiga skivkvällar med gamla godingar….. framförallt på vinterhalvåret. Jag är så tacksam att anläggningen fortfarande fungerar och att jag hittade en helt ok plats för den också. Hade en hylla från  Ocean house, som jag hade i vardagsrummet som blev riktigt fin här uppe. Det blev luftigt och ljust fast det är ett ganska litet rum.

 

Hittade även en bra plats för mitt ”snöflingor” bord. Blir luftigt och fint med glasbord i så små rum samt att det är lätt att lyfta bort när vi har gäster som sover över. Min blå matta med vita inslag blev fin till bordet också och kommer till sin rätt här.

Bo vid kusten

Glasbordet snöflingor

Det tar sig sakta men säkert! Man får verkligen gå  igenom vad man har och vad man kan göra sig av med när man flyttar in i ett mindre boende. Det gäller ju att man inte övermöblerar bara för att man vill ha kvar allt. Tror inte att man trivs i det, i alla fall gör inte jag det.

Jag fortsätter min inflyttning/ändring till nästa rum som jag kommer visa er lite längre fram. Nu blir det en promenad med stegräknare innan regnet kommer som är utlovat av SMHI.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.