Ny vecka, nya utmaningar, vinprovning Riesling

Bo på landet

Måndag förmiddag och på väg in till Göteborg. När man har bosatt sig på landet så får man försöka tagga ner….. Inte lätt när det har gått i 110 innan. Man planerar att åka in till stan ca 1 timme skall det ta. MEN inte sjutton planerar man för traktorer som kör 40 km i timmen på smala vägar där man inte kan köra om ?

Traktor

Idag ett litet möte med 4 goa tjejer för lite peppning…. men innan det hann jag självklart med fika och gos med lille C. Det finns inget mysigare än få krama lillen.Barnbarnsmys

Gick runt lite i butiker och blev helt förälskad i denna fotpall i grått! Vill ha men har ingen plats…..håller ju på att hitta plats för det jag redan har. Kolla in den till vänster så fin…..ja bägge är ju fina. Kanske kan jag hitta den på Mallorca så jag kan få plats med den där istället.

Fotpall zara

Munskänkarna

Kvällen slutade med Munskänkarkurs och denna gång var det mycket Riesling från Tyskland och Frankrike. Så kul att lära sig en massa nytt, frågan är bara hur länge det sitter kvar….. känns som det är en del att plugga till tentan, får väl se hur det går.  Huvudsaken är att det är kul!

Vinprovning RieslingRiesling

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.