Vinprovning, ny vecka, arbetsplats i hemmet.

Ny vecka och vinprovning!

Måndag igen och iväg till stan för att fixa lite ärenden, pussa på barnbarn och till slut vinprovning med Munskänkarna. Som jag sagt tidigare så får man nog ha lite marginal med tiden när man åker till stan. Denna måndag var det olycka på E6 så det blev att köa en stund….

Bilar på rad

Ok, det tog 45 min extra, inga problem denna gång men det gäller att ha det i åtanke. Sånt här slapp man inne istan!

Efter långpromenad genom stan med barnvagn var det dax att hämta sambo och äta en bit innan vinprovningen. God mat på Danilo (Bergakungen).

Kyckling o pasta

Idag var det italienska viner….så goda.

VinprovningItalienska viner

Nästa gång är jag inte hemma…..handlar då om spanska viner, missar det men får testa irl.

Det är otroligt roligt att hinna gå på kurser och lära sig en massa nya grejer, som viner och foto mm får se vad det blir härnäst ?.

Inred huset

Med tanke på inredningen så gäller det ju att kunna hitta en plats för sig själv där man kan sitta med sina intressen och få ha sina grejer ifred men som ändå integreras i övrig inredning. Jag har ett gammat skrivbord som jag köpt på auktion för många år sedan som jag har i vardagsrummet och där har jag min ”arbetsplats”.  Finns en liten fin hörna där  bordet precis får plats och där jag har kombinerat gammalt, modernt och lite marint. Är så nöjd med platsen och att det passar så bra med övrig inredning. Här pillar jag med mina foton, betalar räkningar, skriver blogg och lite annat smått och gott.

Arbetsplats hemma

Ja resan fortsätter med att få till ett hem som funkar med alla grejer som kom med från stan till det som redan fanns här. Lite inspiration till er.

Skall ta mig ut en stund, det är ganska varmt och skönt ute så en promenad sitter fint nu….

Tina

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.