Frukost,lite shopping och styling

Idag tog jag god tid på mig för frukost, det är allt för sällan man gör det men det är en härlig start på dagen att äta ordentlig frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Man känner hur energin kommer…sakta men säkert, garanterat efter kaffet ?.

Frukost

Imorgon skall jag ha vinprovning hemma och då är det alltid en massa att fixa med. Efter storstädning så kände jag för att åka o handla lite blommor/växter och fixa det där lilla extra. Åkte förbi en inredningsbutik också för att spana in höstens teman…känns som det kommer in mer mörkare nyanser. Snyggt tycker jag! Det fick bli en liten brun vas som också är så snyggt till vitt.

Interior

I den lilla bruna vasen satte jag ett monstrerablad, blev enkelt och fint.

Monstrerablad

Så här blev mina vaser med en del grönt! Man behöver faktiskt inte ha med blommor det blir lite lättare och luftigare så här. Lite inspiration kanske?

Inspiration

Nu känner jag mig färdig att ta tag i all mat och pyssel med vinerna…..

Återkommer om jag hinner imorgon med bilder och berättar hur våra vinprovningar går till.

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.