Lilarosa växter i naturen och i trädgården

Jag har en förkärlek till lilarosa blommor och växter!??

Reflekterade nu i sommar att min trädgård har väldigt mkt lilarosa blommor i buskar o träd o plantor… det är otroligt fint mot det grå berget som finns i Sverige och i synnerhet här på västkusten. Det är så roligt och inspirerande att njuta av färger och växter när man har lite mer tid. Jag tycker om när det blir enhetligt och hänger ihop med färgerna men allt är ju en smaksak. Nu är det en liten men behändig trädgård som man bör hinna med…

När jag tar mina promenader så ser jag även att det är ett naturligt inslag här på kusten med lilarosa blommor till den vackra grå stenen. Härligt att ha tid att stanna upp och titta och njuta av naturen! Visst är det vackert….

NyponbuskarNyponrosor

 

Ljung

Ljung

Naturväxt

I min trädgård finns detta

Lavendel

Lila trädgård

Lila trädgård

Söta barnbarnet som hjälper till ??

Lila sommar

Gissa vilken färg jag har på mina krukor och blommor? ?

Återkommer med bilder …

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.