Galleri med Lars Lerin och inspiration föreläsning

Vad skall man hitta på här hemma? Vissa dagar har man en massa lust och vissa är helt tomma på vad man skall hitta på. Besök på galleri med Lars Lerin i Stenungsund på kulturhuset där var en trevlig utflykt. En bokad föreläsning för inspiration att lyfta sig själv med Tomas Gunnarsson fanns också med i veckans kalender.

Galleri med Lars Lerin
Lars Lerin

Galleri med Lars Lerin

Nu har utställningen varat i ett par veckor och vi har tänkt åka in och kolla, vernissagen var 400m kö så den skippade vi. Att vänta tills sambon hinner var ju ingen större idé så jag tog mig till Stenungsund själv. Perfekt att gå mitt i veckan och mitt på dagen. Ingen trängsel och ingen stress bara pensionärer som strosade runt.

Galleri med Lars Lerin
Lars Lerin

Nu är det ingen stor utställning men med fantastiska tavlor, den mannen kan måla, vilken konstnär. Härligt att i lugn och ro studera verken och nästan alla tavlor var sålda, en del var även i privat ägo. Tavlorna är ju inte gratis förstås men det kan man ju förstå. Kul besök och utflykt, så tar er dit om ni om ni har möjlighet. Man blir inte besviken.

Galleri med Lars Lerin
Lars Lerin

Inspirationsföreläsning om att lyfta sig själv

Fastnade för en föreläsning av Tomas Gunnarsson som kom upp på mitt flöde på Instagram av någon konstig anledning. Det handlade om att lyfta sig själv och andra och lät ju som att det kan behövas nu. Bokade för mig och sambon och den blev snabbt slutsåld.

Föreläsning
Föreläsning

Sambon jobbar och fick inte möjlighet att gå men en kompis hakade på och vi fick  3 timmars pepp om att lyfta sig själv och lite tips. Alla åldrar var där och blandad publik så  behovet fanns helt klart. Passar bra nu i mörkret. Inte så mycket nytt, har varit på liknande tidigare men lite repetition skadar inte och man skall vara snäll mot sig själv.

Tomas Gunnarsson
Tomas Gunnarsson

Igår fick man liite vårkänsla när solen sken och det var hela 8 grader. Kunde inte låta bli att ta en långpromenad och det är jag glad för, idag är det nämligen dimma och regnet hänger i luften. Ingen promenad utan lite städning och skriva en blogg.

Vårkänslor
Vårkänslor

Ha en trevlig helg!

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.