Mallorca kort stopp i januari för att fixa

Ja det blev verkligen Mallorca kort stopp i januari för att fixa till oredan som ovädren åstadkommit. Så glad att vi ändå åkte ner, känns bra nu. Det blev bara 3 nätter och typ 2 dagar, men vi hann fixa och kolla i alla fall. Våren är ju redan där och jag hade gärna stannat, men har ju bokat upp mig på div ting i Sverige. Snart åker jag ner på riktigt och njuter av Mallorcalivet.

Mallorca kort stopp
Mallorca

Mallorca kort stopp i januari

Vi fick ju sopat det värsta på kvällen och ställt upp krukorna. När ljuset väl kom så hade vi att göra i 3 timmar för att fixa till vår lilla trädgård, så att den blev som tidigare. Passade även på att klippa ner en del växter inför vårsäsongen.

Min trädgård
Min trädgård

Skönt att det är klart och att vi var 2. Alltså att kunna sitta ute och äta frukost i solen i ca 16 grader. Att äta egen odlad frukt som vi plockade från våra träd, det är ren lycka och så gott för själen. Vi njöt och hade nästan glömt bort den känslan. Vilken skillnad!

Mallorca kort stopp
Mallorcafrukost

Blev en snabbvisit i Palma också, för en god lunch i solen och liite shopping på Festival Park ( final på rean). Snabb koll på Zara men inget jag ville ha, väntar tills när jag åker ner i februari. Köper nästan allt på Mallorca i klädväg numera. Man hinner verkligen få Mallorcafealing dessa 2 dagar även om vi ville göra mer.

Lunch Wellies
Lunch Wellies

Våren är redan på plats på Mallorca

Att lämna ett så grått och brunt Sverige för att nästa morgon sitta i solen och äta frukost är ju bara hur gott som helst. För att inte tala om naturen på Mallorca, med gröna gräsmattor och blommande mandelträd plus andra blommor, ja det är enorm skillnad o bara 3 timmar bort.

Mallorca kort stopp
Mandelblomning
Mallorca Airport
Mallorca Airport

Med lite sorg men ändå med förhoppning att jag snart skall tillbaka åker vi hem till Sverige igen och barnbarn plus lite annat. Vi lämnar denna underbara blå himmel och det härliga ljuset, men jag säger på återseende snart mitt andra hem på Mallorca ❤️

Min Mallorcavy
Min Mallorcavy

 

 

Tina

2 svar på ”Mallorca kort stopp i januari för att fixa”

 1. Så skönt att ni hann göra ordning i trädgården efter stormen, måste kännas riktigt skönt och lungt att åka tillbaka hem till Sverige.
  Det finns ju så många svenskar som bor på Mallorca så kan man inte hjälpa varandra och titta till varandras hus när någon är bortrest.

  Har man något roligt att se fram emot så brukar ju tiden flyga iväg snabbt som attans, så snart är ni tillbaka på Mallorca.☀️
  Ha en trevlig kväll.

  1. Hej!
   Ja nu känns det riktigt bra. Visst det är en bra idé att hålla koll på varandras hus och vi har grannar men denna gång var det går baksida som inte syns ….men vi funderar på att sätta upp en kamera istället ?
   Ja nu börjar det även bli lite ljusare här hemma och jag vet tiden går fort ?
   Ha det gott
   Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.