Hotellnatt i Gbg och tillbaka i Palma

Ta en hotellnatt i sin stad

Så trevligt det blev med en middag i Göteborg med gamla kolleger från Danmark och Norge. För ett tag sedan bokade vi en hotellnatt på Hotel Royal i Göteborg mellan lördag och söndag. Denna helgen skulle vi träffa gamla SAS kolleger från Oslo och Köpenhamn och ta en middag i Göteborg som faktiskt ligger mitt emellan. En hotellnatt i sin stad..det var faktiskt första gången…..lyxigt och trevligt.Hotellnatt Royal

 

Vi skulle shoppa lite innan men vi var inte riktigt på humör för det så istället blev det ett glas vin på Avalon, hur trevligt som helst på lördag em. Vem mötte vi där  om inte dotter med familj….lite gos med lilla barnbarnet blev ett extra plus. Ett annat ställe som är hur mysigt som helst är hotell Pigalle där man kan njuta av vin eller atmosfären.  Där hann vi landa in också ?. Testa det!

Pigalle hotel

Avalon

Efter en riktigt god middag på Cocina Italiana med gamla trevliga kolleger så somnade vi gott på vårt hotell. Första hotellnatten i sin hemstad!

Hotellfrukost är bland det bästa jag vet så efter den var det ut på stan igen och träffa ett av mina andra 2 barnbarn. Den andra var i Paris ?. Det blev en fika och lite prat, det är så mysigtmed barnen. Så otrolig trevlig helg! Detta borde man göra lite oftare….

Landat i Palma igen

Efter en riktigt mysig helg så flög  jag iväg till Mallorca. Denna gången åker jag ner ensam för att bara vara själv en stund. Jag lämnade ett riktigt regnigt Göteborg och landade sent i Palma. Hyrde bil och tog mig till vårt ställe i Port de Soller. Glad och lite trött parkerade jag och kom INTE in i vår port därför att man hade bytt lås. Nu är jag utelåst jag smäller av ?. Av någon anledning har vi inte fått den informationen hur det skulle gå till alltså detta är Spanien! Nu hade jag sådan tur att grannen fanns på plats och kunde släppa in mig. Jag blev en aning svettig. Imorgon får jag ta itu med hur vi får nya nycklar till porten och kan komma ut och in. Vilket fall som helst så är jag på plats och säger godnatt och ser vad morgondagen kommer att ge….

Mallorca

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.