Kladdkaka med egenodlad lime och barnbarnsmys

Underbart god kladdkaka på egen lime

Igår hittade jag 4 lime kvar i kylskåpet som jag tog med från Mallorca sist. Hoppas nya har mognat när jag snart åker ner gen. Mina egna odlade ?. Blev så inspirerad att baka något och hittade ett jätte gott recept på kladdkaka på lime. Testa gärna det om ni gillar lite syrligt… man kan ha bär etc på så blir den finare. Men lovar  den blev ljuvlig. Här hittar du länken till receptet limekladdkaka.

Kladdkaka lime

Tycker det är rätt kul att baka och framförallt med egna råvaror ?. Perfekt att syssla med när regnet står som spön i backen. Allt snö borta igen.

Idag fick det bli en tur till Gbg igen på dagtid och med bil. Var på pappas grav som blivit klar med sten nu och vinterfixade lite. Nu är det 6 månader sedan lilla pappa gick bort och det känns tomt och jobbigt ?. Det är ändå väldigt skönt att ha en grav att åka till, fixa och ha lite minnen och eftertanke…. Gjorde lite fint med grankvistar och lite lite annat. Tände ljus också, pappa skulle fyllt år imorgon….

Gravpynt

Sedan lite egentid med fix….åker snart ner till Mallorca igen för att få lite ljus?

Självklart hann jag med ett besök hos lilla barnbarnet! De gillade också min kladdkaka ?. Nu var det någon vecka sedan vi kramades, men jag har FaceTime med lillen i princip varje morgon ? så jag har förmånen att få följa honom. Nu har han fått en jätte fräck gåstol (Ferrari) som han gillar skarpt. Det går otroligt snabbt med utvecklingen nu…här gäller det att hänga med i svängarna.

Ferrari

Man får så härlig kontakt nu, man kan busa och skoja till det också. Han har ljuvliga skratt! Än så länge älskar han att gosa med sin mormor. Sitter helt still ler och njuter….älskade unge ?

Barnbarmys

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.