Tjejmiddag med sparrande tjejer, Post hotel.

Tjejmiddag på Post hotell

Igår kväll var det tjejmiddag! Träffade ett härligt gäng tjejer som är så inspirerande och positiva  och ger så mycket positiv energi. Vi träffades på Post hotel i Göteborg, vilken härlig miljö det hotellet har. Lobbyn/baren är så mysig och restaurangen jätte bra och fin. Kolla här så fint de skrudat hotellet inför jul…

Post hotel

På menyn hade de halv special som är lite typisk göteborgskt…..som man brukar köpa på korvan. Här var det lite fine dining…visst ser det trevligt ut

Tjejmiddag halv special

Med ett glas Pinot Noir från Kalifornien blev det jätte bra. Så här trevligt hade vi det i alla fall..Tjejmiddag

Boendet på landet/kusten

För att igen reflektera över att ha flyttat ut från stan till landet/kusten, det är vissa skillnader. Nu börjar jag inse att det är mörkt och en aning långt att resa så fort man skall göra ngt i stan. Det där är ju en inställningsfråga, eller hur? För några år sedan skulle jag aldrig kunna sätta mig på en buss och i lugn och ro lyssna på en podd.  Livet har ju gått i 110 hela tiden. Nu tyckte jag det var skönt att sätta mig på bussen som stannar på 48! olika ställen på väg in till Gbg och koppla av. Något har hänt som är riktigt bra!

Så här fint var det utanför bussfönstret..

Bussresa

Det där  med att åka buss och tåg till och från Göteborg måste jag bli lite bättre på att förstå. Biljettsystem och vad det kostar osv och i Nordstan var allt går ifrån det kommer nog med tiden. För jag inser att nu har jag mer tid och behöver inte stressa med bilen. På vintern kommer jag inte att köra bil mer än nödvändigt ?. Hem tog jag mig med buss till Stenungsund och blev hämtad där av snälla sambon ?.

Det kändes väldigt tyst i morse när jag vaknade och nu har den första snön även kommit hit ut i kustbandet. Hörde att det blev trafikkaos….men varför? I min app har det stått i flera dagar att det skall bli snö så varför är snösvängen inte med…samma visa varje år ?.

Vinterland

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.