Klarade tentan och nu kan man mer om vin!

Lycklig, klarade tentan om vin

Ja ni som har följt mig vet att jag gått på kurs för att ta betyg hos Munskänkarna och bli lite bättre på vin. Har testat vin i helgen och pluggat en hel del faktiskt. Det är mycket att läsa om druvor och jordar och appellationer och jag ver inte allt. Jag är så nöjd vi klarade tentan, både det teoretiska och det praktiska! Check! Det är inte självklart längre att saker fastnar där uppe ?! Måste bara visa bild på våra pins vi förtjänade idag!

Tentan klar

Vi har lärt oss en massa om viner och druvor och länder och allt möjligt. Nu tar vi lite ledigt från detta och så går vi nog vidare lite senare…..

Vill ändå rekommendera detta till de som är intresserade…trevliga människor och massor att lära!

Kustenpromenad idag !

Pluggade lite på förmiddagen och blev helt snurrig så jag tog en promenad för att skingra tankarna lite. Nu idag var det lite kallare så på med tjocka skor, dunjacka,mössa och vantar. Det var så himla fint, helt vindstilla och blå himmel och minus 3 grader. Strömmen försvann i någon timme idag så det var helt tyst i samhället också.

Trodde jag skulle kunna förhöra mig själv men jag blandade ihop allt. Släppte det och bara njöt av min promenad…. Visst är det fantastiskt fint med denna vyn över havet med Marstrand långt där borta? Jag stannade upp och kände mig så glad att jag har denna möjlighet att se detta.

Marstrand

När jag nästan var hemma fick jag sms att en ny liten släkting har sett dagens ljus idag. Vilken lycka, en ny liten flicka är född och mina barnbarn har fått en syssling. Min bror har blivit morfar! Visst är det fantastiskt hur släkten fortsätter vidare….man stannar upp lite och känner att livet är rätt gott ändå ?.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.