Rensning efter flytt och tenta imorgon!

Rensning i källaren, fullständig kaos

Den där dagen som man skall fixa i källaren och städa och sortera, alltså stor rensning. Den dagen kom idag! Stor rensning vet jag inte, men vi fick sorterat och slängt en hel del. Så skönt! Titta bara på denna bilden så förstår ni vilket kaos vi startade i.

Rensning

Jag har samlat leksaker från när barnen var små……Måste ändå säga har det har varit jätteroligt för barnbarnen med alla gamla leksaker. Det är leksaker från Brio,  Duplo,  Lego, bilar, dockor, spel och jag vet inte allt. Det behövdes en rejäl rensning i alla fall och nu är det gjort ?. Nästa gång barnbarnen kommer vet jag var grejerna finns.

Det var inte bara leksaker, alla vet hur mycket skit man har med när man har flyttat också. Letar fortfarande efter en låda med halsdukar och mössor som jag inte vet vart den tagit vägen. Den fanns inte i källaren i alla fall ?. Hittade lite annat som varit borta ett tag….

Nu har bilarna vinterdäck också …. det blev lite bråttom kände jag. Kom liiite snöflingor idag men de försvann fort. Nu är vi förberedda för vintern…grillen åkte in också ?. En riktig fixarhelg!

Tenta imorgon på viner ?

Nu närmar sig tentan hos Munskänkarna också. Har försökt läsa en del men det är  jätte svårt med alla länder och vilka druvor och hej och hå ?. Vi har ett teoretiskt prov och ett praktiskt. Det praktiska har vi testat på i helgen, både vita och röda viner. Köpte flera småflaskor att testa på….

Vinprovning

Hela bordet fullt av glas! Ja det gäller ju att bara smutta och känna skillnaden. Tror att vi har satt den biten nu både för vita och röda viner. Nu har vi en massa småflaskor med slattar i ….

VinprovningVinprovning

Ja nu får vi se hur det går……

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.