Regn och skymning, mys hemma!

Regn och skymning hela dagen

Vad gör ni alla därute när det är skymning och regn större delen av dagen? Man tittar ut genom fönstret och det bara regnar och regnet rinner utmed fönstret. Regn regn, men till råga på allt så blir det inte ljust heller ?.

Regn

Igår  kväll satt jag ensam då sambon är på tjänsteresa. Vad göra? Jo nu skall det mysas ?… jag köpte kantareller och gjorde en riktigt god macka och tog en öl. Att det kan vara så himla gott med kantarellsmörgås.Njutning!

Kantarellmacka

Inte nog med det,här skall mysas. Det hade kommit en massa tidningar när jag varit borta ( hmm har tydligen prenumerat på en massa tidningar).  Gott att ha under mörkertiden. Så det blev en bunt plus liiite godis ?

Regn och tidningar

Ingen dum kväll alls!

Plugginför tentan

Idag lite plugg inför tenta och annat pyssel hemma. Skall iväg o hämta sambo när han landar ikväll…men vi har ju EU toppmöte så kommer man fram till Landvetter tro? Motorvägen skall tydligen stängas av då och då….vet inte hur vi skall lösa det än. Bussen kanske går till centralen? Vilket strul det blir för oss andra som bor här när de skall ha sina möten…..fast bara att gilla läget.

Nu när man inte jobbar längre så inser man hur viktigt det är att ha det trivsamt hemma. Man går ju i det mycket mer, man måste ju trivas och känna sig nöjd med hur man har det. I alla fall känner jag det så. Nu har man ju tid att fixa och dona också ?. Växter har väl inte varit min starka sida innan, hann liksom inte att sköta dem. När jag stylade vår lgh i stan innan försäljning köpte jag lite växter och tog med mig några hit. Man kan säga att de trivs här….tar nästan lite för stor plats.

Palmer

Måste ändå erkänna att det är  väldigt trivsamt med det gröna, eller hur? Har ju upplevt detta på 70-talet så jag var lite motståndare men jag ger mig, Riktigt fint med en palm i rummet!

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.