Kusten fin nu, ganska tomt. Mallorcaoliver med hem.

Kusten är  härlig nu på senhösten !

Så blev det en härlig solig dag här på kusten, även om det friskade i lite i vinden. Efter lite fix så blev det en go promenad med härliga vindar och det bet lite i kinderna. Nu var det ett tag sedan jag tog min runda, det händer lite varje gång  kan man notera. Denna gång kunde jag se att att nästan alla båtar är upplagda nu. Lite tomt runt bryggorna !

Tomma kusten

Nu tar det några månader innan båtplatserna fylls igen. Det är något speciellt med havet…man kan aldrig få nog av det. Idag när jag promenerade runt så inser jag att jag njuter av havet både här  och på Mallorca. Så olika i färger men båda så fina på sitt sätt. Är så glad att jag har förmånen att få uppleva bägge ? på så nära håll. Titta på denna fina utsikten jag fick idag

Kusten utsikt

Fix hemma med oliver och blommor

Jag har ju mitt fina olivträd på Mallorca och oliverna var ju mogna i alla fall en hel del av dem. Jag skördade innan vi åkte till Sverige och tog med hit. Nu har jag hittat en recept som jag tror jag skall följa för att lägga in mina egna oliver. Man skall snitta dem lite innan man lägger dem i vatten i 10 dagar och byter vatten varje dag. Snittade och la dem i blöt idag ?. Så spännande!

Egna oliverfix

Nu på hösten blir det ju mörkt så tidigt så det gäller att ha det mysigt inne tycker jag. Lite blommor och ljus etc. Köpte blommor idag och fixade till lite med en grå vas på mitt Clemens Ek bord jag köpte för minst 25 år sedan. Såg i Sköna hem för ett par nummer sedan om en annan person som också gillade sitt CE bord. Så här blev min lilla hörna!

Clemens Ek

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.