Reser från Mallorca till Sverige och kylan.

Reser till Sverige igen

Så lämnar vi då Mallorca 22 grader och landar i ett kallt Göteborg -1 grad. Det är 23 graders skillnad! Känns alltid lite vedmodigt när man reser norrut….men det är bara ett annat liv i Sverige. Här gör man andra saker…

Reser mot norr

På Mallorca satt man fortfarande ute och åt frukost nästan varje dag. Jag äter faktiskt samma frukost men inomhus och med tända stearinljus istället. Det är också ganska mysigt ?.

Frukost i Sverige

Det var lite repetition hos Munskänkarna igår. Tentan är nästa vecka och jag som trodde jag skulle hinna plugga på Mallorca..NOT. Nu har jag en vecka knappt på mig….jaja vi får se hur det går. Vi testade hur man känner syra och tanniner på olika viner…kommer på tentan ?.

VinerMer viner

Ikväll blir det vinprovning hos tjejgänget. Skall bli trevligt så får man väl se om man kan briljera med något.

Nu inser jag att det är väldigt mörkt att köra hem sent från stan på kvällarna. Här ute på landet så är inte vägarna speciellt upplysta.  Det känna väldigt mörkt och ensamt när man reser hit på kvällen. Gjorde det igår och kommer även ikväll att resa med bil några timmar… Det var lite enklare i stan men det är inte så ofta det sker. Igår var det minusgrader och vinterdäcken är inte på än men det gick bra….nu hoppas vi det går fint ikväll igen.

Nu har lugnet lagt sig här på västkusten efter mycket umgänge med familjen på Mallorca. Gillar bägge delarna i lagom dos ?. Saknar att gosa med lilla barnbarnet men gillar att få tid för att göra egna saker. Fint om man kan hålla någon sorts balans med detta i livet. Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig, eller hur? Efter ikväll har jag en riktig lugn vecka, så jag hoppas få gjort en massa som släpat ?.

Ha det gott i regnet!

Tina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.