Mallorca nu kommer jag! Sista dagarna i Sverige

Äntligen kan man säga, Mallorca nu kommer jag. Sista självande dagarna i Sverige på ett tag och nu är det mycket barnbarn. Har njutit av lillen vid ett par tillfällen när vi haft honom hos oss. Han älskar att vara här och vi älskar att ha honom här. Gottar oss denna helg innan mormor drar till ljuset och Mallorca igen.

Älskade barnbarn
Älskade barnbarn

Barnbarnsmys och längtan till ljuset

Denna helgen har vi lånat lillen och det är full rulle. Jag hämtade en glad kille på förskolan som var lycklig för att få vara hos mormor och morfar några dagar. Det blir lite tidiga morgnar och huset fullt av leksaker och en enda röra med renovering och barn. Men vi njuter allihop.

Barnbarn
Barnbarn

Allt går fint och vi hittar på lite av varje inomhus för ute regnar det och blåser. Nu är det mörkt kl 18 så det blir mycket inne nu. Vi har bakat chokladbollar, lekt en massa och handlat godis. Massor med mys i alla fall, detta lever jag på nu när Mallorcaresan ligger nära.

Bakat
Bakat

Mallorca nu kommer jag

Nu planerar jag för min resa till vårt andra hem på Mallorca. Mentalt är jag redan iväg. Plockat fram det jag skall ha med, det sker väldigt sällan för annars brukar jag packa mitt handbagage samma dag. Nu är jag resklar!

Port de Soller
Port de Soller

Bokat tid med elbolaget för koll, detta görs ofta tycker jag. Strul med spanska bankappen och säkerhet, måste till banken och ändra mitt telnummer som jag bytte när jag slutade jobba. Går inte att göra på nätet utan kräver besök hos banken, detta är Spanien.

Mina apelsiner
Mina apelsiner

Spännande att se hur växterna mår och det blir säkert lite fix i trädgården också. Har även bokat upp några vandringar med Åsa de närmaste veckorna. Härligt att vara igång med det igen. Lite svalare och skönare att vandra nu.

Mallorca nu kommer jag
Mallorca nu kommer jag

Träningen här hemma går fint med fortfarande 3 ggr i veckan på gym. Äntligen har det blivit ett behov igen. Funderar på att hitta ett gym i Soller och köpa månadskort så man inte släpper träningen.

Mallorcaliv
Mallorca

Ja Mallorca nu kommer jag…

Tina

 

7 svar på ”Mallorca nu kommer jag! Sista dagarna i Sverige”

 1. Det låter helt underbart, drömmen för oss är också att vista på Mallorca vinterhalvåret ☀️ Men vi är inte riktigt där än, det återstår mycket planering än, men snart så?

 2. Jag tänkte på vandringar med Åsa, hur hittar man åt hennes veckoschema för vandringar, det finns inte på deras hemsida iallafall.
  Jag kommer att åka ner i mars och skulle gärna vilja boka en vandring med henne, har man möjlighet att hoppa in i en grupp ?

  1. Hejigen,

   Du kan maila Åsa och komma med på hennes maillista så får du alla utflykter. Sen anmäler du dig bara på Mail på de vandringar som passar dig. Bara att hoppa in på de som passar ??. Kanonkoncept och trevliga människor. Vem vet vi kanske syns i en grupp i mars ?

   1. Tack för ditt svar, ja vi kanske träffas på en tur, det vore trevligt?
    Ha det så gott på Mallorca ☀️

 3. Hej Tina,
  Så trevligt det är att följa din blogg ? Hittade bloggen då jag googlade på Galilea, den lilla byn där vi ska hyra ett hus en vecka i april.
  Jag ”hittade” inte Mallorca förrän i början av 2000-talet, och sen dess har det blivit många resor dit. Vi har de senaste åren börjat hyra hus då vi tröttnat på hotell. Har hyrt ett stort hus, Drac Adormit, utanför Porto Colom, och njutit där med hela familjen, men det är nu tyvärr sålt till permanentboende. Drömmen är såklart att vistas mer tid på Mallorca, vi får se hur det blir, vi är ju pigga pensionärer.
  Följer din blogg och får en dos Mallorcakänsla varje gång, stort tack för det!
  Ha en härlig höst ?
  Med vänliga hälsningar
  Åsa

  1. Hej Åsa,
   Tack för ditt meddelande och tack för att du följer min blogg ?. Kul att du gillar mina inlägg om Mallorca, det är kul att dela med sig när man hittar något att skriva om. Vad roligt att ni hittar lite andra orter än Palma ?.
   Jag förstår verkligen att ni vill vistas mer på Mallorca, det gör jag också ?
   På återhörande och tack igen och ha en fin höst du också
   Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.