Mallorca nu packar jag min lilla väska och kommer

Äntligen kan jag säga Mallorca nu packar jag min lilla väska och kommer. Nu är jag på väg för några veckor på Mallorca och det ser jag fram mot. Nu blir det sol, lite värme, pyssel, vandringar, ljuset och alla färger. Behöver verkligen ladda energi nu efter en lång mörk vinter i Sverige, fast det har varit underbart att umgås med barnbarn och lära känna mitt nya barnbarn.

Älskade barnbarn
Älskade barnbarn
Älskade barnbarn
Älskade barnbarn

Mallorca nu packar jag min lilla väska

Med glädje packar jag ner det lilla jag vill ta med ner, åker alltid lätt då det mesta redan finns i garderoben på Mallorca. Det blir  en riktig tidig flight i morgon bitti 06.15 usch det är inget för mig som är en riktig sjusovare, men men det är bara att gilla läget. Vaknar väl lagom till landningen!

Mallorca nu packar jag
Mallorca

Nu stormar det ordentligt och jag hoppas det mojnar lite till imorgon bitti för så kul är det inte att flyga i storm 😬. Imorgon är jag äntligen på plats och kan börja leva utomhus igen. Frukost på altanen och pyssla med växterna plus att jag har tänkt vandra en hel del denna gång. Kommer blogga om mina vandringar så ni kan hänga med och få inspiration.

Mallorca nu packar jag
Snart där

Börjar med någon vecka själv innan sambon dyker upp. Det är ju så tryggt och bekvämt och lätt att leva själv på Mallorca. Det är många svenskar både män och kvinnor som lever själva på Mallorca under framförallt vintern. Har träffat flera under mina vandringar med Åsa. Livet är lite enklare och ljusare där.

Mallorca nu packar jag
Vandringsfika

Hej då Sverige nu lämnar jag det gråa ett tag

Jag har verkligen försökt att aktivera mig med allt möjligt här hemma som bio, träffa vänner, barnbarn, restaurang besök mm men jag tycker det är tufft i mörkret. Visst ser jag att det blir ljusare och ljusare men detta regnande och blåsande gör ju att jag inte har lust att gå ut. Nu när jag ändå har möjlighet att tillbringa min tid på Mallorca så tänker jag passa på … till och med badplatsen är borta …

Översvämmad badplats
Översvämmad badplats

Hej då Sverige och hejsan Mallorca nu blir det mer bloggande om livet där nere 🌴🌞

Hejsan Mallorca
Hejsan Mallorca

Tina

2 svar på ”Mallorca nu packar jag min lilla väska och kommer”

  1. Så roligt att återförenas med ditt vackra Mallorca och så underbart att göra flera vandringar, jag följer gärna med dig via din blogg på alla dina vandrings utflykter som du kommer att göra.
    Önskar dig en härlig vistelse i ditt andra hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.