Mallorca, Palma de Mallorca och Santa Catalina

Santa Catalina i Palma de Mallorca!

Ytterligare en dag med riktig sommarvärme. Idag tog vi oss till svenskarnas område här i Palma som heter Santa Catalina. Ligger centralt i Palma och lite väster om gamla stan i Palma. Området är jätte fint med massa restauranger och caféer överallt. Här har svenskarna tagit över så man hör svenska överallt. Det är ju en smaksak vad man tycker om det. Det finns en massa trevliga och fina restauranger i Santa Catalina. Vi hittade en på gågatan med verkligt god mat! Titta på dessa bilderna det var verkligen gott och trevligt.

Mat i Santa CatalinaKaka Santa Catalina

Kan verkligen rekommendera detta ställe! Heter Mig-Mig.

Det är så mysigt att promenera runt i Palma. Framförallt i de gamla delarna med sina gränder med fina små barer och restauranger. Det finns även massa trevliga affärer med kläder och inredning.

Vi förstod idag att man börjar tidigt med att göra ordning för julen som firas stort här nere. Man dekorerar överallt med fina lampor på gatorna och hänger massa ljus i träden. På La Rambla i Palma hängde det redan massa lampor! Det är verkligen fint att åka hit i december och se detta.

La Rambla

Lite problem med nattsömnen!

Vi hade en tuff natt med lillen som hade lite problem med sömnen. Vi har inte sovit så mycket så det blir tidig sänggång ikväll och hoppas på att han sover bättre inatt. Förstår att det kanske blir mycket intryck för en så liten parvel också. Han gillar verkligen når vi är ute och går runt och han kikar så nyfiket på allt. Klart det blir mycket för honom. Vi får se om vi stannar ytterligare en natt till eller om vi åker tillbaka till Soller imorgon. Vi tar ett beslut imorgon efter att ha sett hur denna natten går. Gäller att lyssna av honom också ?

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.