Några dagar i Palma med shopping och feelgood

Palma några dagar!

Vi har bestämt att vi skall passa på att tillbringa några dagar i Palma med lite mysiga luncher och ev lite shopping. Får se hur det funkar med lilleman. Det är helt otroligt gott väder här för årstiden. När vi var nere vid stranden och promenerade härom dagen så var hela stranden full av folk på eftermiddagen. Det är i alla fall slutet på oktober. Så här såg det ut…

Stranden i Soller

Vi bestämde i alla fall att vi åker in till Palma och lever lite stadsliv några dagar. Men det är ju inte så att man tar sin lilla övernattningsväska och åker. Nu var det igen att fylla bilen med resesäng, kärra,väskor och jag vet inte allt. Vilket jobb men allt kom med! Måste ändå säga att man har verkligen glömt hur mycket jobb och hur mycket prylar en liten baby behöver.

När allt var på plats tog vi en promenad i Palma och stannade för lunch på ett litet mysigt ställe när lillen sov. Sedan blev det självklart Zara för att spana in lite vad som fanns där…..Det blev jeans och klänning med pärlor på för dottern och en blå spetsklänning för mig. Tyvärr inget för lillen….ville köpa shorts i värmen men här säljer man bara vinterkläder nu ?.

Det är ändå rätt fantastiskt att lillen mår så bra i Palma. All trafik och alla ljuden men han sitter så snällt i sin kärra och tittar på allt och somnar när han blir trött. Än så länge känns det som han trivs gott i stan.

Palma utsikt!

Det blir ju lite tidig kväll så vi tog en sallad på terassen efter han hade lagt sig och njöt av utsikten och den sköna kvällen. Här kommer lite bilder på en annan solnedgång och en annan utsikt i Palma än den vi har i Port de Soller.

Palma sunsetPalmaPalma sunset

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.