Puerto Portals och Porto Pi i Palma

Palma, Porto Pi och Puerto Portals

Lördag och fortfarande kvar i stan. Natten gick bättre så vi blev kvar en natt till ?. Det är så himla gott att sitta ute och äta frukost jag uppskattar verkligen det. Så här såg vår frukost ut idag när vi satt på terassen i Palma imorse. Lunchen skulle bli i Puerto Portals.

Frukost i Palma

Vi åkte till Porto Pi ett stort köpcenter i Palma som har väldigt mycket affärer. Bland annat Zara och Carrefour som var vårt mål idag. Om man vill köpa bra barnkläder på Zara så är affären i Porto Pi bäst. Utbudet är klart störst där. Carrefour är också stor och bra där. De har öppet till 22 på kvällen helt fantastiskt, men söndagar är det stängt.

Puerto Portals!

Idag fick det bli lunch i Puerto Portals som ligger väster om Palma. Dit åker vi ganska ofta för att titta på ”flärden” ? och alla fina båtar och bilar. Det är helt otroligt att det finns så många fina båtar som bara ligger där…

Puerto PortalsDet är värt ett besök tycker jag. Finns mängder av fina affärer och många mysiga restauranger av varierande slag. Vi har ju vår favorit som heter Wellies och ligger alldeles nedanför backen när man kör ner till Puerto Portals. Där kan man sitta och njuta av solen på em och titta på det vackra folket. Det kommer så fina bilar körandes förbi också om man nu är intresserad av det… Sen kan man ta en sväng förbi alla tjusiga båtar…ja häftigt är det. Så här ser vår restaurang ut och vi tog deras revbensspjäll som är så jätte goda.

Lunch Puerto PortalsLunch Puerto PortalsIdag skojade vi till det med att dela en efterrätt. Vi blev så sugna så jag missade att fota innan vi smakat men jag lovar den var jätte god här kommer en bild när vi redan smakat lite ?

Dessert Puerto PortalsVi njuter på härliga Mallorca i sommarvärmen

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.