Mallorca, planera att packa o resa med baby

Mallorca – imorgon är vi på plats!

Imorgon åker vi (dottern, barnbarn och jag) äntligen till Mallorca för att stanna några veckor. När vi bokade och bestämde denna resa så var allt ok, vi skulle bara vara en till, lille C.  Nu är det så att det inte är ”bara”, vilket säkert alla andra vet som rest med bäbisar.

Port Soller

Själv reser jag med handbagage o handväska, lätt och smidigt. Men, denna gången skall ju bara babyn med 😂. Ja nu skall det med resväska, handbagage, bilstol o barnvagn. Ersättning, blöjor, leksaker, våtservetter, ombyte och lite annat smått och gott skall med in i planet…glömde babybjörn som han skall bäras i….. Ja ni förstår. Fick en underbar bild av dottern där hon packat ner hans grejer, fanns en liten hörna kvar till HENNES kläder 😳.

Packa till baby

Trodde hon kunde slippa handbagage men någonstans måste hon få med sig lite också… Andra prioriteringar kan man säga. Vi får väl se hur vi hanterar allt detta imorgon med allt bagage, flygningen ( som är första gången för C) samt få in allt i en hyrbil 😜 mitt i natten. Men det får vi ta då! Vi är ju 2 starka kvinnor  så inga problem 👍.

Lillen är bara glad och helt ovetande om våra strapatser. Vi Face timar varje morgon så han såg så här glad ut imorse. Nu skall jag få gosa med honom varje morgon!

Glad kille

Följ oss på Mallorca

Vi tänker åka runt, vi tänker leva vardagsliv, vi tänker hitta härliga lunchställen! Jag tänker uppdatera bloggen varje dag med bilder och berätta vad vi hittar på med en baby, en (nästan) pensionär och en ung söt kvinna. Kul om någon har tips och dela med sig, jag kommer dela med mig av vad vi hittar på.

Kommer givetvis att uppdatera bloggen med hur det gick med resan men det blir på söndag! Håll nu tummarna så vi slipper förseningar och annat strul….

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.