Mallorca äntligen tillbaka i fina Soller

Söndag och lugnet har lagt sig i Soller!

Vår flygresa igår till Mallorca gick helt fantastiskt. En halvtimme försenad men det spelar ju ingen roll. Lillen var en helt fantastisk resenär. Han somnade direkt efter takeoff och vi väckte honom när det var dax att stiga av planet. Vilken kille! Lite meck var det med allt bagage men vi löste det. Hyrbilen var helt full, men allt kom med. Sedan bor vi lite högt i Soller så det var en del konkande i trappor med allt men till slut så var vi framme. Trötta men nöjda!

Idag har det varit att fixa till så man bor in sig igen, lite i trädgård, packa upp och handla upp oss på mat så klart. Det har regnat lite idag på förmiddagen men det är 20 grader varmt. Det blev en god sallad på baksidan medan lillen sov i sin vagn här ute. Så himla gott. Njuter av ljuset och den behagliga värmen här.

Port de Soller

Vi hade köpt resesäng tidigare men vi saknar badbalja och barnstol så det blir att åka till IKEA imorgon! Sedan skall allt vara klart. Härligt att se hur lillen tittar sig runt och mår så gott men känner att han är trygg ihop med oss. Måste ändå skryta lite och säga att han har varit jätte duktig hittills. Somnade gott i sin säng ikväll också ?.

Hade lite fotostund på em för att testa mitt fotande och bilden blev bra men lite tråkigt tyckte han nog att det var. Gick dock över väldigt snabbt.

Lillen i Port de Soller

Så gott att slippa ha en massa kläder på och kunna vara ute så länge för det är varmt och skönt. Sitter uppe en stund o bloggar och det är helt tyst. Imorgon har vi nya utmaningar med inköp plus att vi skall hitta något trevligt ställe att äta lunch på. Skall bli trevligt med dessa 2!

Soller bus

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.