Palma de Mallorca, Ikea och lunch

Palma de Mallorca och Ikea!

Som sagt vi behövde lite mer prylar till lillen så in till Palma och Ikea för att shoppa lite. Allt fanns så det gick ganska fort och dottern var väldigt nöjd med inköpen.

Ikea Palma

Det är ju lite komiskt att man söker sig till Ikea men de har faktiskt allt man behöver! Efter shoppingen tog vi en liten promenad i Palma och fastnade för ett lunchställe vi besökt några gånger som ligger ovanför Plaza Espanya. Kan verkligen rekommendera att ta sig utanför turiststråken där riktigt bra ställen ligger.

Jamon ibericoGod salladTaverna Palma

Det är så gott att kunna sitta ute och njuta av en god lunch i lugn och ro och promenera runt…. Spanjorerna är ju så gulliga med barn, vi är ju lite ovana att de kommer fram och tar på barnen och gullar med dem. Det är ju faktiskt väldigt charmigt och vilken värme men det är bara att gilla läget ?.

Hemma igen

Vi tog oss hem igen och testade stolen och jag matade lillen med gröt och det gick alldeles utmärkt.

Matning

Blev en skön eftermiddag på altanen i solen och lillen kunde ligga på sin nya lekmadrass som vi köpt tidigare. Badbaljan kom också till sin rätt, men kanske kul o testa den mitt på dagen när han vill bada. Imorgon tänkte vi vara hemmavid och försöka bada i poolen med lillen för vädret är ju så skönt. Kanske är det  för kallt för honom, vi får testa och se. Händer mycket i hans liv just nu. Han är så nöjd och glad så vi fortsätter att göra grejer men får ta det lite lugnt emellanåt.

Ny lekmadrass

Ikea har ett samarbete med Hay och jag hittade en fin karaff som passar perfekt till mitt kakel i köket här i Port de Soller. Det är kul att hitta nya fräcka prylar till inredningen. Mer om det i senare inlägg.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.