Mallorcaliv 1 vecka i slutet på augusti och njutbart

Hur blev det med Mallorcaliv 1 vecka i augusti? Den där veckan när vi bara skulle ner och titta till att växterna lever osv. Det blev fullt ös kan man säga med extra allt. Fixa trädgård, middag för vänner, Palmabesök, middag för ytterligare bekanta plus en utflykt i bergen för en härlig lunch. En vecka går ju fort så……

Mallorcaliv 1 vecka
Port de Soller

Mallorcaliv 1 vecka i augusti

Vi sa hejdå till några vänner och passade på att åka in till Palma och göra stan. Lite för varmt att gå runt där men kul ändå. Vi tog oss  in på favoriten Forn de Sant Juan för en trerätterskunch och man blir aldrig besviken. Lite ny miljö, kul när det förnyas lite. Fräckt och mumsigt, visst ser det gott ut.

Forn de San Juan
Forn de San Juan
Maten
Maten
Mums
Mums

Kvällen blev lugn på terassen med lite tilltugg och härlig utsikt. Underbara kvällar, man kan sitta ute hur länge som helst.

Mallorcaliv 1 vecka
Roof top

Tillbaka till Port de Soller där det blev  lite hiking och middag i vår lilla trädgård med fd kollega vi träffade på flyget. En liten vandring uppe vid dammarna ovanför Soller men jag tycker det är för varmt så här års. Det var inte mkt vatten kvar i dammarna så nu måste det regna snart….

Dammarna
Dammarna

Det blev en paella i vårt utekök och mycket prat och skratt. Kul att träffa på bekanta här nere och ha lite tid för umgänge och uppdatering.

Egen paella
Egen paella

Höjdpunkten är ändå vår lunch uppe i bergen, mitt i skogen vid en källa med härligt vatten som man kan bada i. Lunchen med vänner tog 3 timmar och vi njöt av mat och den underbara miljön. Ett av våra smultronställen ?!

Smultronställe
Smultronställe

Bara chilla lite

En kul vecka som gick alldeles för fort. Det blev inte mycket till att chilla men 1 dag vid poolen och bok hann vi med. Det blev faktiskt även en mysig kväll nere i byn också med en liten drink på Esplendidos terass och sedan åt vi underbara tapas på Randemar.

Mallorcaliv 1 vecka
Esplendido

När vi städat färdigt satte jag mig för att kolla vädret hemma i Sverige och nej jag vill inte hem ännu …. en ide dök upp ?

Mallorcaliv 1 vecka
Skillnad

Lite lunchtips: Bra Mallorca restauranger jag kan rekommendera

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.