Bra Mallorca restauranger jag kan rekommendera

Denna fantastiska ö har ju hur många bra Mallorca restauranger som helst! Här kan man verkligen äta god och varierande mat och det kommer fler och fler ställen. Mums säger jag bara. Här kommer de senaste restaurangerna som vi besökt denna gång.

Bra Mallorca restauranger
Bra Mallorca restauranger

Fler bra Mallorca restauranger

Som jag skrivit tidigare åker vi gärna runt på ön och hittar bra restauranger och nu har vi gjort det igen. Delar med mig ifall ni vill ?.

Bra restauranger Malloca
Jag

Sambon fyllde jämt denna gång så vi ville hitta ett mysigt ställe inte så långt från vår lilla by. Vi har varit på gång till detta ställe men de har bara öppet från april och stänger inför vintern. Ett litet boutique hotell inne i Soller. Salvia heter det.

Salvia
Salvia

Vi tog en meny och vi blev inte besvikna. Det blev ett glas cava som vi tog med oss för att gå runt i den otroligt charmiga trädgården innan maten. Underbar miljö och maten var riktigt god och inga hutlösa priser heller. Hit kommer vi gå fler gånger. Mysigt och härligt ställe att fira på. Här behöver man boka, det är populärt!

Salvia garden
Salvia garden

Vädret har ju inte varit det bästa här på ön i påsk så vad skall man  hitta på då. Äta lunch på ngt nytt ställe? Absolut! Jag hittade ett riktigt Mallorcinskt ställe som heter Rias Baixas  mitt ute på landsbygden som såg sådär ut men som är otroligt populärt av spanjorerna själva. Vilken stämning med spanska familjer som pratade i munnen på varandra.

Bra Mallorca restauranger
Bra Mallorca restauranger

Åkte dit på vinst och förlust och var där tidigt och fick sista bordet på detta stora ställe. Påskdagen! En meny med skaldjursplatå med hummer och sedan en stor tallrik med gott kött att grilla själv vid bordet. Dessert mm. Åk hit och ät god mat från Mallorca.

God Mallorcamat
God Mallorcamat
Bra Mallorca restauranger
Bra Mallorca restauranger

Nytt kanonställe i Alcudia

Regn igen och ut med bilen. Helt otroligt men har aldrig varit i gamla stan i Alcudia så det blev dagens utflykt. Kollade på TripAdviser och hittade ett litet ställe som heter Sarten och ligger lite utanför de fina gatorna med  5 poäng. Vilken mat de har!

Bra restauranger Mallorca
Bra restauranger Mallorca

Ser inte mycket ut för världen, intryckt mellan andra barer men vi blev nyfikna. Fullt inne och vi tog lamm hamburgare, som jag aldrig smakat innan och de fullkomligt smalt i munnen. Så goda, sedan blev det en efterrätt med citron, allt var verkligen mums och till humana priset.

Mums
Mums

Sarten har bara funnits i ett år och vilken kock, missa inte detta i Alcudia.

Andra lunchställen hittar ni här: 5 nya tips lunchrestauranger Mallorca

Lunchrestauranger Mallorca, 5 favoriter enligt mig!

Mallorcatips och guide! Bad och bra lunch ??

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.