Mallorcautflykter med kompisar ett par dagar

Då har våra vänner åkt  iväg igen och vi har haft några trevliga dagar med lagom tempo. Det finns många  Mallorcautflykter med kompisar, det gäller att sätta nivån rätt. Hur lätt är det när  man vill visa allt! Här är i alla fall  våra dagar för de som vill ha inspiration….verkar som våra gäster var nöjda.

Mallorcalivet
Mallorcalivet

Mallorcautflykter med kompisar

De kom lite försenade (flyget) så det blev en kväll hemma med en trerätters. Burrata först sedan Paella och glass som dessert och några goda mallorkinska viner så klart. Sedan sov vi gott för att äta en frukost i solen innan dagens utflykt.

Mallorcafrukost
Mallorcafrukost

Dag 1 blev besök på favoriten Oliver Moragues, där jag bokat en vinprovning i deras underbara trädgård. Bara sitta där och chilla är perfekt.

Mallorcautflykt med kompisar
OM

Lunchen intog vi sedan på det prisvärda och goda stället i Binissalems centrum som jag bloggat om tidigare. Gäller att vara där innan kl 14 sedan är det fullt! Mätta och belåtna drog vi vidare till nästa vingård, CM som ligger i Alaró. Uppe i bergen och underbart läge med utsikt vid vinprovningen.

Mallorcautflykt med kompisar
CM
Mallorcautflykt med kompisar
Alaro

På kvällen blev en god middag på Nautilus i Port de Soller med fin solnedgång.

Sunset
Sunset

Dag 2 hade vi bokat bord för lunch på restaurang i Cala Deia. Det är en stenig och pittoresk strand, en riktig naturstrand med 2 härliga restauranger. Här blir man  gärna sittande en stund.

Cala Deia
Cala Deia

Palma sista dagen för gästerna

Från Deia till Palma och på kvällen med ett besök på Cuba bar med go musik och en drink innan vi åt en god middag på Koa i Palma. Klart vi ville uppleva lite stadsliv också.

Mallorcautflykt med kompisar
Cuba bar

Sista dagen blev shopping i Palma och en avslutande lunch på Wellies i Portal Nous. Nu har vi varit runt en del och visat vårt Mallorca på några dagar och besökt några av våra favorit bodegor och restauranger. Kanske lite tips för någon annan som får gäster eller är på besök.

Cala Deia
Cala Deia

Våra gäster verkade nöjda och nu tar vi det lugnt någon dag för att sedan ge oss på nya äventyr till Ibiza och Formentera. Om detta skriver jag i nästa inlägg!

Länkar till blogginlägg om vingårdar Guide och tips bra bodegas Mallorca!

Fler tips trevliga o mysiga små bodegas på Mallorca

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.