Pandemi och Mallorcaliv just nu i november

Ja det är pandemi och Mallorcaliv för oss just nu. Snart 2 veckor på Mallorca och tiden bara rullar på. Lite osäkra i början men vardagslivet är i gång och vi har fullt upp. Vi vandrar i den härliga miljön, vi har börjat spela lite Padel och vi har ätit lunch utomhus på ett par restauranger. Alltid fix med boendet och faktiskt bad i havet. Förlängning av sommaren och ljuset.

Pandemi och Mallorcaliv
Mallorca

Pandemi och Mallorcaliv just nu

Just nu känner vi oss tacksamma och ödmjuka att vi bor på Mallorca. Mallorca har bra koll på smittspridningen och den minskar. Antagligen lättare på en ö. Från i måndags krävs ett negativt PCR test inom 72 timmar när man ankommer till Mallorca. Här är det regler och följs inte reglerna blir det böter. Tufft men effektivt.

Pandemi och Mallorcaliv
Mallorca nu

Man vänjer sig fort med alla regler och munskydd, det är ju för vårt eget bästa. Känns helt ok och respekt mot varandra. När vi vandrar eller spelar Padel behövs inga munskydd så vardagslivet flyter på. Vi älskar naturen här och promenerar eller vandrar nästan varje dag. Här blommar det och är grönt, man blir så glad och känner hopp trots allt.

Pandemi och Mallorcaliv
Vackra vyer Soller

Äntligen fick vi tid att testa Padel, vi har en Padelklubb i Soller så vi har varit iväg och testat 2ggr och det är kul. Utomhus och med bergen runt om, vilken miljö. Vi kommer absolut att spela mer. Just nu tränar vi på slag till varandra men får nog fundera på regler också. Har lite vänner som vill spela med oss….

Mallorcaliv
Mallorcaliv

Badat i havet och funderar på julen

Förra veckan var det riktigt varmt och skönt, vi åkte faktiskt till en strand och solade och badade i havet. Vi var ganska ensamma, säkert och väldigt lyxigt. 25 grader i november, inte så vanligt men klart att vi njöt. Just nu känns det inte som vi vill lämna Mallorca för att tillbringa julen i Sverige. Vi funderar igen om vi kan omboka och stanna kvar. Blir nog inga träffar med familjen ändå ?.

Mallorcaliv
Mallorcaliv

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.