Redan 2 veckor Mallorca! Sol,regn och snö.

Då var det 2 veckor Mallorca redan. Har fått gjort en del faktiskt och vädret har ju varit varierande minst sagt. Tiden går i alla fall fort och alla de där böckerna jag skulle läst har jag nästan inte öppnat. En har jag börjat på ?. Alla de där powerwalks som jag tänkt göra har inte blivit gjorda pga vädret. Hmm får nog sätta fart, 3 veckor kvar….

2 veckor Mallorca

De har blivit lite utflykter och plock i pation med växter och lite shopping. Sambon kom ju ner också så lite sällskap blev det också ?. Snart är jag ensam igen och då är det lättare att läsa osv. Gott med båda delar!

Det blev Palma i helgen, vi stack in fredags kväll i regnet och tog oss till en av våra små ställen jag skrivit om tidigare La Gallega Länk 4 förrätter, 1 huvudrätt och 3 efterrätter i deras meny. Sedan var vi proppmätta och trötta. Lördagen fortsatte med regnande så vi satt inne och väntade på uppehåll som kom till slut. Ut på stan och fixade ärenden, jag var lite skickebud så nu är det avklarat ?. Vi landade till slut in på en liten mysig  bodeguilla som har en massa lite exklusiva viner som man kan köpa på glas, eller med sig en flaska därifrån.BodeguillaMysig miljö att sitta i när det är lite kallt ute och ta sig ett glas vin och en bricka med skinka och ost. Typiskt ställe som vi besöker på vintern. Kan jag rekommendera! De har en restaurangdel också med god mat. Länk.

Äntligen kom solen tillbaka idag och det blev frukost ute och sen häng i soffan på altanen. Det var första gången som sambon fick lite sol i ansiktet. Nu gillar vi oss igen, ordningen är återställd. 2 veckor Mallorca

Det blev lite varmare på dagen så vi njöt verkligen!2 veckor Mallorca

Här använder folk taken  till att hänga tvätt på, då menar jag mest spanjorerna. Man kan se överallt hur det hänger tvätt så fort det är fint väder, idag passade man på igen. Tvätt på tak

Ja här funkar det oftast att hänga tvätt året runt ute.

Imorgon ny vecka! Nya utmaningar….

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.