Mallorca vecka 3! Februari och kallt….

Så har Mallorca vecka 3 startat av mina 5 veckor här. Vet inte om det är vanligt men februari känns lite regnig och kall i alla fall så här långt. Sambon jobbar och av någon konstig anledning får jag inte gjort så mycket. Fattar inte vad det beror på? Känns som man försöker koordinera och anpassa sig efter honom, vilket inte är meningen. Han är ju upptagen och jag fri att göra vad jag vill men ändå så väntar jag liksom på att han ska ha möjlighet att följa med. Det där måste ligga i ryggmärgen att anpassa sig…. Skärpning och ta tag i din dag nu!

Mallorca vecka 3

Denna veckan är det alla hjärtans dag och då blir det middag ute. Vet inte vart men hörde att det beställdes bord någonstans på onsdag, spännande ?. Alltså igår måndag var det regn igen från morgon till kväll, riktigt trist och jag var helt handlingsförlamad. Fick igång min läsning men kände mig så slö. Är nog otroligt beroende av väder, undrar hur många av er andra som också är det?

För att muntra upp oss lite tog vi oss ner till hotellet Länk som jag beskrev innan här i Soller för att a en bit mat. Vilket urmysigt gammalt hotell! Mallorca vecka 3

Det såg så tomt ut men jösses vad folk det var där. Vi tog buffé som serverades i restaurangen och den var hur god som helst. Underbar salladsdisk och så många varmrätter, allt från soppa till paella och fisk,kött och fågel. Fanns typ allt. Det absolut godaste i min smak var i alla fall efterrättsbuffen, jösses så mycket gott att välja på. Es PortEfterrätt

Så för att trösta sig lite i regnet så gick jag ”all in” . Magen har nog mått bättre men det var så mkt jag ville ha, haha. Mallorca vecka 3

Så där kan man ju inte hålla på, men var perfekt i regnet!

Helt klart värt ett besök här! All denna mat kostade runt 20 euro ?.

Trevlig miljö på det så var man nöjd igen. Es PortMallorca vecka 3

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.