Shoppingen i Palma och hemmamys i Port de Soller

Hemmamys i Port de Soller

Inga utflykter förutom matinköp idag. Hemma i Port de Soller. Chill och lite titt på vad vi shoppade bland annat som jag skriver om här, så nöjd med min blå klänning av spets, så här ser den ut för er som är intresserade.
Shoppingen i Palma

Köpte även en regnjacka som jag letat efter ett tag…inte för att ha här utan i Sverige ?. Visst är den fin? Bägge är köpta på Zara och jag hittar ofta bra och kul kläder där. Det är inte alltid man hittar samma kläder i Sverige, utbudet kan skilja något faktiskt.

Regnjacka Palma

Som sagt idag tog vi det lugnt i Port de Soller och hemma. På baksidan har vi fixat med växter som jag skrivit om här tidigare. Vi har även möblerat med bl a en slappehörna där man kan dra sig tillbaka o sitta i skuggan och läsa eller bara vara. Här är så gott hela dagen och kvällen, alltid skugga och lugnt och skönt.

Vilstol Port de SollerLite gott

Det är ju så annorlunda att möblera för utomhusliv här för man är ju så mycket mer ute här. Man lever ju utomhus nästa hela året. Här låter man madrasser och kuddar vara ute hela tiden ( om inte prognosen säger regn) . Det blir som ett extra vardagsrum kan man säga. Man äter ute för det mesta…idag blev det frukost ute och även lunch. Middagen blir kanske inte alltid ute för det börjar bli lite kallare på kvällarna nu. Igår satt vi ute en stund men inte idag. Vintertiden gör ju att det mörknar runt kl 18 nu.

Dagens middag hemma ikväll.

Idag fick vi tag i scampi och gjorde en annan favorit och det är scampi i olivolja med chili och vitlök. Det är så gott! Testa gärna det om ni inte gjort det tidigare. Enkelt och jättegott. In i ugnen tills det börjar puttra sen är det klart.

Scampi i Port de Soller

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.