Snart till Mallorca, ljuset och värmen.

Nu är det verkligen bara snart till Mallorca. Några dagar kvar. Vad olika vi är ändå. En del älskar december och det mysiga med mörkret och en del tycker inte alls om det. Tillhör tyvärr de som inte gillar vintern och mörkret här. Så här såg det ut halv 4 för någon dag sedan. Vackert men redan halv 4. Kvällarna blir oändligt långa…

December
December

Snart till Mallorca

Nu är det verkligen snart till Mallorca och ljuset som gäller. Nu längtar jag verkligen dit. Fattar inte men känner mig fruktansvärt rastlös och har inte lust att göra något alls. Denna veckan har jag bara varit hemma och ja jag vet inte vad jag har gjort. Väldigt korta dagar.

Har insett att det är rätt tråkigt att vara bara hemma så här på vintern efter att jag slutat jobba. Blir faktiskt lite rastlös. Det gäller att komma ut på promenad innan det blir mörkt. Man mår bättre om man kommer ut lite. Jag har det väldigt fint här ute på mina promenader utmed havet men det är lite tyst, grått och ensamt. Längtar till mina promenader på Mallorca i ljuset och grönskan. Det är verkligen skillnad!

Powerwalk
Powerwalk
Västkusten
Västkusten

Västkusten
Västkusten
Snart till Mallorca
Snart till Mallorca

Sysselsättning

Vad gör ni andra som slutat jobba? Tog  lunch med en vän häromdagen och förstod att det är fler som inte tycker det är så kul just nu. Våra dagar såg rätt lika ut. Lång frukost med Nyhetsmorgon, lite plock och sedan ut på promenad med en ljudbok i öronen. Det här med ljudbok är ju nytt för mig men det är ju hur bra som helst just nu. Betar av hur många som helst  ?. Tog en bild på de populäraste pocketböckerna och la in dem i bokhyllan i appen. Har redan hunnit med flera stycken, och fler är på gång. Perfekt på vintern!

Pockets
Pockets

Ser sällan på Tv men denna vintern här i Sverige har jag börjat följa serier, just nu är det den australienska serien ”Hemma igen” som gäller. ”Vår tid är nu”är ju slut ?. Ja, har bara varit hemma 2,5 veckor och gjort en massa kul grejer och har en del kvar men längtar tillbaka till ljuset igen.

Tina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.