Tjejresa till Frankrike, spännande och pirrigt!

Då har vi kommit till dagen innan tjejresa till Frankrike. Vinprovargänget skall ner till Frankrike och besöka en av oss som bor där då och då. Spännande att få se hur hon bor och hur omgivningarna ser ut. Mitt ibland en massa vingårdar och annat kul att besöka. Känns även  pirrigt att åka iväg och bo ihop i flera dagar.

Tjejresa till Frankrike

Tjejresa till Frankrike

Väskan nästan packad, handbagage måste räcka. Smidigt att slippa ha en hel resväska med  sig. Försöker alltid åka med bara handbagage ?. Vi har känt varandra hur länge som helst men inte bott ihop i flera dagar. 4 viljor och 4 olika sätt att leva och 4 olika personligheter. Är faktiskt lite nervös hur det skall bli.

Olika rutiner, olika sovtider mm. Ja lite utmaning är det allt. Jag är inte mycket för gruppresor och beroendet det kan bli. Fast det gäller väl att ta hänsyn och gå iväg själv en stund då och då. Vet att många älskar att resa iväg ett helt gäng, men jag behöver egentid ibland. Ja det blir säkert både kul och spännande. Det är fortfarande varmt och skönt och härliga färger den här bilden fick vi i veckan så detta väntar oss ?

Frankrike

Flyg till Barcelona och sedan hyr vi bil för att köra ett par timmar in i Frankrike. Verkade vara enklaste sättet att ta sig dit. Hoppas det funkar med bilkörningen, jag har lovat att köra. Lite nervöst med trafiken runt Barcelona men jag kör ju på Mallorca och jag är den enda som vågar….

GPS finns ju och mitt på dagen, det löser sig säkert. Läs gärna hur vår resa blir jag skall försöka att uppdatera bloggen några gånger under tiden. Utflykter och vad vi hittar på. Hur tänker ni om tjejresor och hur brukar det fungera? Är det någon som vill dela med sig vad man skall tänka på?

Nu har jag städat och fixat hemma så allt är ok. Det är något jag alltid gör när jag skall ut och resa, vet inte varför men vill ha iordning innan jag drar…

Lämnar ett härligt höstSverige när det är som bäst.

Västkusten

 

HöstSverige

Tina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.