Vänner, middagar och fina höstdagar i veckan.

Vilken underbar vecka det har varit. Gott väder, soligt och härliga möten med vänner, middagar och annat mysigt i veckan. Hemma från Frankrike och i ett härligt varmt och fint höstväder ute vid kusten. Vädret kan ju skifta snabbt härute vid kusten. Oftast har vi soligt ute vid kustbandet, fast när det blir omslag i vädret så kommer det hit först. Promenerat en massa denna veckan, försöker hålla minst 10000 steg om dagen. Lyckas till 90%!

I onsdags var det riktigt dimmigt här ute men i torsdag var det fint igen. Titta på denna bild! Onsdag nederst och torsdag överst från exakt samma plats. Otroligt vad ljus och väder gör mycket när det gäller havet och naturen.

Havet o hösten
Havet o hösten

Vänner, middagar och annat kul

Det är nu man får passa på att träffa vänner när kvällarna börjar bli mörka och dagarna kortare. I veckan blev det 2 middagar på stan med olika tjejgäng. Jag bestämde inte ställen men det blev Pinchos bägge gångerna. Olika ställen bara. Gillar konceptet med små rätter så man kan smaka på många rätter.

Pinchos
Mat Pinchos

En kväll med härliga sparringtjejer och en kväll med kompisar från när vi gick på högstadiet och gymnasiet. Vi träffades inte på många år men fick kontakt igen för kanske 10 år sedan och har fortsatt att träffas med jämna mellanrum. Vi har så kul ihop och man känner igen sig från skoltiden, vi är inte så olika i sättet ( lite äldre) från när vi umgicks på 70 – talet. Alla har lätt till skratt och man får energi från våra träffar. Vi måste ses snart igen snart!

Vänner, middagar
Vänner

Hur går projektet?

Som sagt vi är igång men det blir på lediga stunder. Det gamla fönstret är borta och det nya är insatt. Blev så himla bra, är jätte nöjd med det. Utsidan är klar med ny panel, målning osv. Skönt innan vintern kommer. Nu blir det plats med garderob så småningom. Lite bilder…

Nya fönstret
Nya fönstret
Gamla fönstret
Gamla fönstret
Arbete på gång
Arbete på gång

Vi hade tänkt få in nya ytterdörren också men vi upptäckte att den blivit skadad vid transporten ?. Så det blev reklamation och den skadade dörren är hämtad och vi väntar på leveransbesked på ny dörr. Typiskt! Försening i jobbet.  Jaja det är sånt som händer. Får bli isolering och annat fix på insidan så länge.

Starten :Projektet börjar

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.