Lite ensamt, motionen, maten och fint väder

Idag är det söndag och jag kikar ut mellan gardinerna från sängen. Då ser jag att solen skiner och det är dax att kliva upp och äta frukost. Jag är en riktigt sömntuta, så jag måste sätta klockan  på ringning kl 8 för att jag skall komma upp vid 9. Solen har landat på altanen runt 9 tiden så då blir det frukost där. Bästa måltiden enligt mig!  Älskar alla frukter som finns här och min nya ingefärsshot som jag har gjort. Känns lite ensamt just nu, vet faktiskt inte varför. Lite trist att laga mat och äta ensam tror jag plus kvällarna….

Frukost med vy
Frukost med vy

Lite ensamt….

Redan varit här nere i 2 veckor själv nu. Har hunnit med egentid, sköna promenader, lite shopping till hemmet, lyssnat på mängder av böcker och funderat en del. Pyssel med mina växter och lite bilresor med spej på mandelblommor är ju ett måste.

Lite ensamt
Citroner

Har nog inte känt det så tidigare, men det har varit lite ensamt i ett par dagar nu. Inte ens promenerat utan varit hemma och lyssnat på böcker på altanen. Inte så dumt men kanske lite väl slappt, men det har ju varit helg ?.

Fick fira alla hjärtas dag själv här nere i år. Jag tänkte nog inte så mycket på det förrän det ringde på dörren och det kom ett blomsterbud ?. Sambon hade skickat vackra rosor! Det gjorde min dag, så omtänksamt och gulligt.

Alla hjärtans dag
Alla hjärtans dag

Motion och mat

Känner nog att jag rört på mig enligt plan (förutom de 2 sista dagarna) och jag tog mig i kragen och kom iväg idag också. Ett sådant folkliv det var nere i byn idag. Folk satt ute överallt och åt och drack, varenda restaurang var full. Till och med spårvagnarna var fulla av människor. Det hade jag inte förväntat mig men där ser man vad ett skönt februariväder kan göra. Folk låg på stranden och chillade, en del vadade i vattnet, kö till glassen, ja vilken söndagseftermiddag, kändes verkligen som våren har kommit hit.

Spårvagnen
Spårvagnen
Söndagschill
Söndagschill

Jag tycker det är så trist att laga mat till en person. Det blir nog lätt att man slarvar med maten och det är inte bra. Försöker ändå fixa något. Jag har ingen fantasi och är väl måttligt road av matlagning och att testa nytt. Det blir gärna sallader och kyckling sen tar fantasin slut, suck. Undrar hur andra gör?

Min sallad
Min sallad

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.