Mallorca dagar! Tillbaka i hem nummer 2…

Lämnar ett fint Sverige och landar på ett varmt Mallorca. Mallorca dagar! Här är det varmt över 30 grader. Riktig sommarväder. Kom igen fram på natten efter lite strul med hyrbilsfirman. Varför skall de alltid försöka lura sina kunder? Det är skillnad på firmorna, en del är riktigt bra. Goldcar som vi använt ett par gånger nu försöker en massa dumma trix som att ge oss dieselbil o ta ut extra avgift trots att vi inte beställt det. Stå där och tjafsa mitt natten gör mig galen. Nä nu blir det inte  Goldcar mer ?.

Mallorca dagar

Mallorca dagar

Här har det stormat och varit en torr sommar. Vår baksida såg lite rörig ut. Limeträdet höll på att torka ut pga av kalk i bevattningsanordningen. Inget vatten kom ut. Det händer alltid något!

Efter någon timma så är det mesta iordning igen. Alltid lika spännande ?. Redan nu ser vi att trädet är på gång, efter vi klippt ner det och bevattningen igång igen.

Fortfarande söndagsöppet på Eroski så storhandling blev avklarad.

Så kul, vi hade bestämt att träffa några tidigare SAS kolleger som skulle till Mallorca och vår by några dagar. Blev en riktigt trevlig kväll med massor av minnen och besök på härliga Nautilus som fixade bra bord till oss. Mallorca dagar

En liten sightseeing med våra vänner

Jag hade bokat en visning och vinprovning på en av våra favoritbodegas Oliver Moragues. Mycket uppskattad och så trevligt! Vinprovning

Kommer göra ett inlägg snart om några bodegas till. Se tidigare inlägg Guide och tips bra bodegas. Även Del 2 Nya tips och guide.  Vi fick en härlig provning med gott tilltugg. Kan rekommendera det, men boka på nätet först.

Vinprovning

Vi tog oss till Fornalutx så de fick se en fin bergsby. Gick runt lite och tog en kaffe på lilla torget. En sån mysig och fin by! Åk dit och vandra runt och njut av atmosfären och den vackra naturen i bergen. Apelsin- och  olivodlingar i massor.

Fornalutx
Fornalutx
Fornalutx
Fornalutx

Kvällen avslutade vi i vår patio med hemlagad paella och mycket skratt och snack. Vilken underbar start vi fick  denna gång. Nu får vi se hur vi lägger upp resten av tiden. Härliga Mallorca dagar!

Paella

Tina

 

 

 

2 svar på ”Mallorca dagar! Tillbaka i hem nummer 2…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.