Vårbesök i Sverige en vecka, fullt upp!

Efter en härlig vår på Mallorca med enstaka besök i Sverige var det dax för ett vårbesök i Sverige igen, för att fixa lite. Hallen har blivit klar efter renoveringen i vinter. Deklarationen skall ju skickas in. Barnbarn på besök och goa kramar. Vårstädning hemma och lite till….

Vårbesök i Sverige
Vårbesök i Sverige

Vårbesök i Sverige

Lämnar ett varmt och fint Mallorca för att åka till ett ganska kallt Sverige för att fixa lite hemma.  Eftersom det har blivit betydligt ljusare och kvällarna är längre så kan man ju vara ute längre nu. Solen och värmen börjar komma och det börjar bli dax att fixa runt tomten. I år bestämde vi att nu åker en del stora träd vi haft nära huset och som vi har retat oss på.

Vårbesök i Sverige
Trädfällning

Träden fälldes men jösses vad mycket ris och stubbar och annat det blev efter fällningen. Fick dock hjälp av en bonde att forsla bort det mesta, men det finns lite kvar som vi får ta när vi hinner. Ljust och fint blev det i alla fall!

Vi fick besök av lilla barnbarnet som förgyllde helgen, som jag har längtat. Nu börjar han att prata ordentligt och bygga små meningar, det går bara för fort nu.  Han styr upp oss alla ? och vi gör gärna det han ber oss om. Detta är verkligen livets efterrätt.

Barnbarnsbesök
Barnbarnsbesök

I veckan hann jag med en härlig  ansiktsbehandling efter vintern och innan sommaren. Skönt att få en genomgång och rengöring av ansiktet, känns så fräscht efteråt. Fick även tid för bilbesiktning så nu är den också klar inför sommaren. Av bara farten fick jag gjort min deklaration på nätet också. Vilken energi, måste vara solen från Mallorca.

Vårbesök i Sverige
Våren har kommit

Nu är hallen klar.

I höstas bloggade jag om vårt Vinterprojektet som var att renovera hallen och nu är den klar. Vilket  jobb det blev! Golvvärme, höja taket och spotlights, ny ytterdörr, nytt fönster på nytt ställe, isolering av väggar som läckte samt ny fin garderob. Äntligen kan vi hänga in alla kläder och ställa in skorna och därmed en ren hall.

Nya hallen, ny garderob
Nya hallen, ny garderob
Före renovering
Före renovering

Det var många moment och det skulle göras på lediga tider och nu har jag min nya fina hall som är varm, praktiskt och snygg. Tack älskade sambo för ett fantastiskt jobb och det blev precis som jag ville ha det. Teamwork, jag är projektledare och sambon får till det precis som jag vill. Nöjd!!

Nytt golv
Nytt golv
Ny dörr
Ny dörr

 

Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.